Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakoriak az edzőtermekben azok a lányok, akik egy percet nem sportolnak, viszont nagyon testhez simuló, mindent megmutató edzőcuccokban, kifestve kelletik magukat?
Figyelt kérdés
Mert én nemrég láttam egy ilyet, elég nevetségesen viselkedett, és el nem tudom képzelni, hogy egyéjszakás kalandnál, esetleg kirakatbarátnőnél többre vigye!
Vagy a a férfiaknak bejön az ilyen?
#edzőterem #Magakelletés
2023. nov. 30. 23:36
1/4 anonim válasza:
Nincs erre vonatkozó hivatalos statisztika.
2/4 anonim válasza:
2 edzőterembe járok rendszeresen, egyikben sem jellemző.
3/4 anonim válasza:
Én mindig csak cringe megjátszott tiktok videókban látok ilyen embereket, a valóságban nem. Nyilván a mi konditermünkben is vannak kisminkelt cicanadrágos csajszikák, de egyik se kelleti magát, egyik se viselkedik nevetségesen. Bár a kérdésleírás alapján te is csak egy ilyet láttál.
4/4 anonim válasza:
Életemben nem láttam ilyet. Én egy-két esetben láttam, hogy a normál edzés után pár perc alatt kicsavart pózban lőnek néhány seggfotót.
De ez is viszonylag ritka. Az emberek azért mennek edzőterembe, hogy edzenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!