Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek velem vagy a férjemmel van baj?
8 éve vagyunk együtt, házasok vagyunk 4 éve.
Eleinte eljártunk moziba, kirándulni, ma már semmi, szó szerint semmi.
Dolgozom, aztán munka itthon, max bolt. Sehova nem járunk. Bárhova mondom, hogy elmennék, akár egy közeli kirándulás vagy mozi, sehova nem jön velem.
Van egy álmom, eljutni Amerikába. Egy ideje tanulom az angolt, hogy hátha egyszer , erre na akkor addig van időd tanulni megjegyzések. Ha pl fogyni vágyom, úgysem fogod betartani.... Mindig a negatív.
Azt érzem, nem hogy támogatná bármiben, lehúz. És ha elmondom, hogy szürke minden nap és nem látom már az élet értelmét, nem érti mi a baj.
Egy emlékem nincs az elmúlt évekből. Ha valaki kérdezné, mi volt tavaly vagy azelőtt, az évre sem emlékszem. Zéró emlék.
Minden nap ugyanolyan, minden hét és év. Nincs már kedvem így élni.
Velem van a baj?
Ilyen volt az ex feleségm. 14 évig voltunk együtt de semmi közös program. Egy wellness hétvégét nem töltöttünk együtt. Egyszer voltunk külföldön, akkor is ismerősökkel a 14 év alatt. Hideg van, meleg van, fúj a szél,esik az eső stb. Szóval mindig volt valami kifogása. Aztán az utóbbi időben már beteges féltékeny volt, betelt a pohár és elváltam. Vele sem lehetett megbeszélnivsemmit, mondtam hogy ez így nekem nem jó, értelmét nem látom annak hogy együtt vagyunk. Azóta élem az életemet, két gyerekünk lett a házasságukból, az egyik velem él a másik vele. Jobb ha te is gondolkodsz valamint, mert az idő pillanatok alatt elszáll, megöregszel a rosszban és savanyú nő leszel. Lépj amíg lehet.
Jobb egyedül mint társas magányban.
Én is azt kérdezem, mint a többiek, hogy ha pláne gyerek sincs, akkor mi tart össze vele téged? Nyilván 8 év után nincs ugyanaz a pezsgés, mint megismerkedéskor, de ha 8 év után így vagytok, akkor mi lesz 20 vagy 30 év múlva?
Otthon sem programoztok? Közös főzés, társasjáték, filmnézés?
Én még egyetlen dolgot próbálnék ki (ha maradt még valami benned azokból az érzésekből, amik miatt hozzámentél): kezdj el egyedül eljárni programokra. Menj el moziba, színházba munka után, menj el hétvégén sétálni, kirándulni, biciklizni (nyilván nem most), menj el sétálgatni a városba, múzeumba, ülj be egy sütire/kávéra valahová, iratkozz be egy angoltanfolyamra stb. Ha ez sem mozdítja ki, akkor valóban fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy akarsz-e ilyen társas magányban élni még 30 évet, vagy keresel másik partnert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!