Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan, ha tőlem jött zavarba a sógorom?
Figyelt kérdés
Családi asztalnál beszélgettünk, azt éreztem rajta, hogy zavarban van. Persze elgondolkoztam, mert mesélt valamit, amibe belekavarodott majd szemmel láthatóan zavarba jött és beletemetkezett a telefonjába. Most ez komoly, hogy én tőlem jön zavarba? Picit kivágós ruha volt rajtam, lehet azért?
6 éve vagyok a testvérével.
Nem, nem tetszik a sógorom, nem akarok tőle semmit.
#sógor #Zavarbagyütt
2023. nov. 29. 21:31
11/33 A kérdező kommentje:
9-es. Mondj valami újat
2023. nov. 29. 22:11
12/33 anonim válasza:
Ezt nem poénnak hívják, hanem rbancnak.
13/33 A kérdező kommentje:
Jobb lenne, ha az lennék, de sajnos nem… bar rbancnak még mindig jobb lenni, mint kutyának
2023. nov. 29. 22:16
15/33 anonim válasza:
Ha gondod van a pasiddal, dobd ki, majd más értékelni fog.
De hülyét csinálni az öcsiből, magadból, felesleges.
16/33 anonim válasza:
Azért vigyázz a kivágós ruhával! Nehogy abban vágjon ki a pasid...
18/33 anonim válasza:
Lehet, hogy attól jött zavarba, hogy úgy érezte, hogy “úgy” nézel ra. Ezt eleg nehez kontrollálni. Lehet megérzett valamit. Ez meg nem jelenti azt, hogy bejössz neki, ha valaki zavarba jön.
19/33 anonim válasza:
Szerintem te is tudod rá a választ, ez csak sima egósimogatás, gondolom jó nő vagy.
20/33 anonim válasza:
Fuj, de egy otvar hozzaallas ez.
Nem tan ra akarsz maszni a faszid tesojara? Ha igen, az nagyon gaz, kerdezo. Ezt, oszinten. Nem semmi jellemre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!