Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább . Mit tegyek ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább . Mit tegyek ?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy valaki nagyon csúnyán átbszott. Húztuk egymás idejét , nem működött de a láng nagy volt . A végén már nem lett belőle semmi csak összejártunk , közbe párhuzamba szexelt mással mint kiderült . Az egy dolog hogy mindenki rajtam röhög , de sajnos minden nap látom a ribijével együtt . ( egy munkahely ). Nem lenne könnyű dolog váltani , ha máshova mennék lehet 150 ezerrel kevesebbet keresnék. Nem is akarom a történetet részletezni . Erre a lelki gyötrődésre keresem a megoldást . Egyáltalán nem vagyok boldog ezen kívül sem . Sajnos se kutyám se macskám . ( nincsenek barátaim , illetve olyan családtagok akire szamithatnék ) . A munkahelyemen amúgyis ki vagyok kozositve . Szó szerint beledöglök. Keveredik bennem a düh, harag, tehetetlenség érzése talán az utóbbi a legkeményebb . Bőgő rohamok kapnak el folyton vagy valakit ,, meg akarok ölni ‘’ . Boldog szeretnék lenni semmi több :( ehelyett most úgy érzem nincs értelme az életnek .

Ha valaki tud pár biztató szót azt megkoszonnem .

2023. nov. 28. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

9. Ha már felhoztad a logikát... Sz@r család= sz@r minták. Gyenge apa= gyenge férfi kép, gyenge követendő minta. Az anya úgyszintén. Így a lányka is hozza a szintet, a történelem ismétli önmagát.

A jelenlegi világ tele van roncs és hulladék minták alapján szocializálódott emberekkel, gyakorlatilag alkalmatlanok értelmes, építő jellegű kapcsolatokra. Ez szépen meg is látszik a társadalom képén. Ezzel párhuzamosan az online tér eltorzítja az önképüket, az egót a csillagok közé repíti.

Meg is érkeztünk a gyk-ra. Logika.

Ha van még kérdésed, tedd fel nyugodtan! 🙂

2023. nov. 29. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
41%
Mintha újdonságot mondtál volna, te kis hülye. A logikát abban a nagyon lényeges pontban mellőzöd továbbra is (gondolom mivel megvan a te kis saját célod), hogy a rossz családdal indítasz, majd számon kéred az ez alapján szerinted bekövetkező személyiségtorzulásokat. Ha ebből se fogod fel, tényleg akarsz valamit ami ezzel ellentétes. Ja tudom, ártani! Azt akarsz, nagyon erősen. Valld csak be szépen magadnak.
2023. nov. 29. 10:07
 13/18 anonim ***** válasza:
79%

12. A kórképed a következő: az óriási egód minden áron győzni akar.

Baj ha ebbe a szánalmas játékba nem megyek bele?

A rossz család csak annyi, hogy nem kell csodákat várni. A minták már a tudatalattiból irányítják az embert, ezt holmi yt-os motivációs videók nézegetése nem írják felül, sőt!

Nem ártok én, max az egó lázad. Az meg nem igazán érdekel. A te személyiséged is sérült, de ez már egy másik történet.

2023. nov. 29. 10:13
 14/18 anonim ***** válasza:
26%

Na mi van, kiképeztek bevetetted a csodafegyvert, kimondod hogy egó és mindenki a lábad elé borul? Hát nem, bocs. Továbbra is síkhülye vagy.

"Történet"

Igazi noname senki vagy, aki csak mások szövegeit majmolja. Tudom ilyenkor jön majd a többi cucc amiket netről innen onnan összeszedegettél. Az én személyiségem átlaghoz képest szerintem kevésbé sérült, éppen azért szokott zavarni ha valaki másokat rugdos, pl családja alapján. Idegesítenek a fszfejek.

2023. nov. 29. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
67%

A családi minta IS közrejátszik abban, hogy milyen ember leszel később, felnőttként.

Természetesen ez nem mindenkire vonatkozik, mert közbeszól maga az egyén személyisége is.

Meg persze vannak olyan esetek, hogy bár rossz a minta az utód nem veszi át, vagy hiába jó ő mégis másképp cselekszik, de túlnyomórészt a családi sémának, nevelésnek nagy szerepe van abban milyenek leszünk.

Na most ha rossz ha jó a családi háttér a kérdező akkor se megfelelően viselkedett.

Mert ha egyszer nem jött be a kapcsolósdi az elején akkor nem kellett volna szexkapcsolatba belemenni egyáltalán. Azért, mert érzéseket táplált a másik iránt.

Ha nem is lett/lenne volna képben más nő a szexkapcsolat, sőt maga a párkapcsolat sem garancia arra, hogy az egyik fél nem-e lesz hűtlen úgy értve, hogy eleve nem jól indul a kapcsolat maga.

A kérdező pedig a másik nőt ribizi le a saját ostobasága miatt. Igaza van a 2&fél pipásnak. Nem kellett volna belefogni szexkapcsolatba!

És igen nagyon jó gondolja, hogy a háttérben a családi légkör uralkodik.

2023. nov. 29. 11:46
 16/18 anonim ***** válasza:
57%
14. Ritka szánalmas senkiházi vagy. Idejössz, osztod az észt, személyeskedsz, aztán úgy gondolod hú de komoly ember vagy. Én nem vagyok konzumidióta hogy szabó petikétől vártam volna a csodát mint te és a társaid. Mesélj már kérlek, ha már megszülettél, mi haszna van a létezésednek társadalmi vagy közösségi szinten? Vagy csak fogyasztod az erőforrásokat, a kis szánalmas életedet éled, oszt' csókolom. Mesélj hogy mit teszel vagy tettél az emberekétt, a környezetedért. Hallgatlak. Tudod jóval kisebb pofával többre vinnéd. Ja, a neten anonimban kemény vagy. Tipikus mai "fiatal". Remélem van szaggatott farmered meg nyáribdzsekid a -10 fokba, az eszed meg is lenne hozzá.
2023. nov. 29. 16:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Tényleg lúzerke? Életemben 1 Szabó Peti szöveget nem néztem. Te valamit nagyon benéztél. Ismét.....
2023. dec. 1. 16:18
 18/18 anonim ***** válasza:
16, egyébként meleg kabátom van, de a bokám az kint van, és a környezetvédelemért szerintem többet teszek mint te.
2023. dec. 1. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!