Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, főleg fiatalok, ti vonzónak találjátok ezt az olasz műsorvezetőt?
Magassága kb 173 cm, korát nem tudom de nyilván 45-50 között lehet kép alapján
Ha 20 éves csinos magas lány lennél adnál neki esélyt vagy ha odamenne hozzad az gondolnád hogy vonzó?
Nem. Ne haragudj. Idős is, valóban, meg nem is az esetem. Ráadásul odaírtad, hogy "ha 20 éves csinos magas lány lennél", egyébként 26 éves vagyok, de mit akarna tőlem egy 20-30 évvel idősebb férfi?
Egy 40-50 éves férfi már ne akarjon magának ilyen fiatal nőt, mert a fiatalok között is akadnak azért olyanok, akik nem komplett hülyék, és tudják, hogy az idősebb férfiak sem különbek olyan értelemben a fiatalabbaknál, hogy csak "azt" akarják, de fiatal huszonéves nőkkel. A saját korosztályában kéne keresgélnie, csak gondolom a saját korosztálya neki nem jön be, akkor miért gondolja, hogy egy fiatalnak majd bejön egy idős? Nem értem, vagy csak buta vagyok.
Nem. Kièlt fejű öreg. Szerintem olyan 60 lehet.
Apám 53 de közel sincs ilyen ősz ès ráncos, pedig fizikai munkát vègez, nem műsorvezető.
20 év múlva nem bánnám, ha ilyen férjem lenne.
Most kizárt.
23N
Okés köszi a véleményeket
Igazából nem ismert annyira csak muszáj volt kiírnom hogy kicsoda mert ha civil embert kirakok akkor törlik
Azért kérdeztem mert egy távolabbi 20 éves barátnőm jött össze vele kb 1 nap ismeretség után
Én mondtam magamban hogy számomra bottal se, aztán kaptam ismeretségi körből hogy én vagyok a finnyás és hogy ne legyek ilyen válogatós
Már annyit néztem a képeiket hogy lassan kezdtem meggyőzni magam hogy nem is olyan gaz a külseje meg a kora, de ezek szerint más is osztja a véleményem
Természetesen elég pénzes a pasi, bár azért nem extra szinten
Gondolom az volt a motiváció
Csak azért kérdeztem mert már mások unszolására kezdtem én is elmenni abba az irányba hogy legyek olyannal aki nem vonz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!