Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit esztek az olasz pasikon?
"Atlanto-mediterrán rassz: Egész Dél-Európa legjellemzőbb típusa. A férfiak átlag magassága 167-171 cm között mozog, a fej markáns, a csontos szemöldökív erősen fejlett, az arc közepesen hosszú, szögletes, a haj sötét árnyalatú és kissé göndör. Lehet kék szemű is."
Ez kell nektek?
Ez megint egy általánosítás.
Biztos van olyan, akinek az ilyenek jönnek be, de az nem egyenlő az összes nővel.
Képzled van olyan is, akinek kifejezetten a szőkék v göndörhajúak jönnek be vagy a skandináv típusúak.. Akkor most? Mi lesz a következő kérdés? Talán az, hogy Nők! Miért nem értem vagytok megbolondulva??
....
Mit eszünk? Attól függ, mit tálalnak rajta, hát ha már edény nincs...
Miért általánosítasz? Ja, tudom, a te ismerőseid. És a többi emberrel mi van? Nekem most pl. egy székely tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!