Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy a nárciszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az, hogy a nárcisztikus valakit soha nem hagy ott?

Figyelt kérdés

Az exem engem ott hagyott 5 hónap után, az előtte lévő barátnőjével is ő szakított. Ezt onnan tudom, hogy mikor összejöttünk az exe kifejezte a nemtetszését a kapcsolatunkkal kapcsolatban a közösségi médiában.

Engem esze ágában sem volt megkérni, így nyilván elvenni sem, az előttem lévő barátnőjét sem, pedig vele évekig együtt volt.

De nekem olyan szerencsém volt, hogy persze pont az utánam lévőt meg pont hogy feleségül vette, mert úgy 3 hónap járás után teherbe is esett.

Náluk valahogy sose jelentkezik az eldobási fázis, mint nálam, és az előttem lévő barátnőjénél. Sőt, a nő is posztol a boldogságukról, és azóta még egy gyerekük született.

2023. nov. 28. 12:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg senki sem a kérdésemre válaszolt.
2023. nov. 28. 12:31
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy nárcisztikus.

Nem kéne örülni,hogy megszabadultál tőle? Vagy mi a célod a kérdéssel? Az, hogy szenvedjen a nő is, a gyereke is vagy inkább a nárci férfi?

Valami nem stimmel a kérdéssel kapcsolatban.

2023. nov. 28. 12:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nehéz megszabadulni még nem nárci személytől is nem még hogy olyantól, mert úgy manipulál, hogy azt is elhiszed, hogy a víz fehér. A gyerek létezése, közös dolgok, kevesebb pénz külön igen sokat nyomnak a latba.

Komolyan ilyen kérdést fel kell tenni?

Nem logikus egy kicsit se?

2023. nov. 28. 12:35
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

10 Biztos béna ha valaki tudatlanul mindenkire rámondja, de szerintem az sokkal bénább ha valaki ennek örül hogy minden ilyet egy kalap alá vegyen hogy mer mindenki dobálózik.

Ennyiből nem lehet tudni, még az is lehet hogy ez a kérdező utánanézett rendesen és jogosan gyanítja. Ezt ugyanúgy nem lehet tudni.

2023. nov. 28. 12:36
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó akkor válaszolok. Full értelmezhetetlen a kérdésed, pedig jó voltam szövegértésből. Itt nem tudom ki kivel van, olyan szinten nem tudsz fogalmazni.
2023. nov. 28. 12:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
2 Nem kell ide nyomozómunka, amikor valaki naponta 3x idehányja ugyanazt a kérdést átfogalmazva.
2023. nov. 28. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#14:

"Ennyiből nem lehet tudni, még az is lehet hogy ez a kérdező utánanézett rendesen és jogosan gyanítja."

Ha rendesen utána néz valaki már csak kíváncsiságból is az tudja ha tud olvasni/szöveget értelmezni, hogy a manipulált egyén egy áldozat ugyanolyan, mint akit fizikailag kékre-zöldre vernek.

Olyan mértékben befolyás alatt létezik,hogy a saját létét, megnyilvánulásait kérdőre vonja!

Mivel a nárcisztikus gaslightingol, bűntudatot ébreszt benne, manipulálja ezerrel.

Vagy nem érti amit olvasott, vagy utána se nézett csak megbélyegezte, hogy nárcisztikus, mert beszólt neki azért, hogy hibát követett el ténylegesen.

2023. nov. 28. 12:44
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

#11! Mivel értelmetlen a kérdés. Egyelőre semmi bizonyíték arra, hogy az említett ember nárcisztikus lenne, ezért először ki kéne találnod, hogy általában a nárcisztikus emberekre vonatkozik a kérdés, vagy konkrét személyre.

Ha általánosságban:

Nárcisztikus emberek is élnek házasságban, nevelnek gyerekeket sajnos. Tehát már nem igaz a hipotézised, miszerint mindenkit ott kéne hagyniuk.

Ha a konkrét személyről:

1.Ld.előző pont.

2. Fogalmad sincs, milyen kapcsolatban élnek, csak azt tudod, hogy kapcsolatban. Ugyanúgy manipulálhatja, mint téged, sőt jobban, mert a gyerekek miatt a nő részéről már létrejött egy kiszolgáltatott helyzet, ami a nárcisztikus számára kifejezetten kedvező.

3. Nem jelentheted ki, hogy "soha nem hagy ott", mivel még élő személyről beszélünk, bármikor otthagyhatja.

2023. nov. 28. 12:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet az, hogy a nárcisztikus valakit soha nem hagy ott?"

Értelmezhetetlen kérdés valóban.

*Hogy lehet az, hogy egy nárcisztikus személyt valaki soha nem hagyja el?

*Hogy lehet az, hogy egy nárcisztikus ember soha nem hagyja el a párját?

Habár ja, nem lehet kijelenteni, hogy soha, bármikor elhagyhassa ha úgy érzi elég volt belőle.

2023. nov. 28. 12:49
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi van akkor, ha egyszerűen csak téged és az egyéb exeit nem szerette, illetve nem látta bennetek a potenciális jövőt, míg a jelenlegiben látta/látja? Ezt miért nehéz elfogadni? Szerintem sokan vagyunk így ezzel...

Kár ide keverni a nárcizmust. Egy igazán nárci nem enged el 5 hónap után, csak akkor ha érzi, hogy nem leszel az övé olyan formában, ahogy azt szeretné. Ha ezt feltételezzük, akkor te örülj annak, hogy nem tudott bekebelezni és ha attól jobb a lelked, akkor könyveld el, hogy a feleségét biztos igen. Számít ez a te életedre nézve bármit is?

2023. nov. 28. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!