Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat miért itélik el ha fiatalabb és szebb társat választanak maguknak?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk egy 40-es férfi 18 éves lányt választ magának.A piacon mindenki a szebbik gyümölcsöt válasza én nem tudom miért kell irigykedni amúgy.Bezzeg a nőknek nem szólnak be ha mondjuk 40 évesen 18 éves fiúkával van együtt.2023. nov. 27. 10:54
11/21 anonim válasza:
9# van ilyen persze, de egy átlag, szottyadt 40-es pasi nem fog kelleni egy fiatal lánynak sem, hiába csorgatja a nyálát valami perverz, vén veréb.
12/21 A kérdező kommentje:
9-es
A 7-es szerintem nem ezen a bolygón él..
8-as érdekes ezen az oldalon sokkal több a férfi szapulás mint a nő szapulás.
2023. nov. 27. 11:37
13/21 anonim válasza:
Engem inkább mindig az lep meg, mikor valaki ennyire a mások véleményére, kritikáira ad. Ha annak a 40 éves férfinak 18 éves lány kell és talál olyan 18 éves lányt, aki meg pont őt keresi, akkor felőlem legyen. Ez már jogilag is tökéletesen rendben van. De neked ettől jobb lett? Vagy mit szeretnél? Megtéríteni azokat, akik ezt ellenzik? Esetleg az áldásukat kérni? Attól változik valami?
14/21 anonim válasza:
10# a negyvenes, pocakos, kapafogú, kopaszodó, benga teszkós pulcsikat hordó tanárjába, ja nem
15/21 anonim válasza:
VANNAK olyan emberek akik elítélik ha nagy a korkülönbség mindkét nem esetében. De a legtöbb embert NEM ÉRDEKLI, hogy ki kivel van együtt.
Egészségükre, legyenek boldogak. Baromira nem izgat, hogy együtt vannak.
16/21 anonim válasza:
De most akkor kérdezõ döntsd már el hogy most mindenki a szebb gyümölcsöt választja vagy mégis van aki a rondább gyümölcsöt választja? Mert akkor aki szerelmes a tanárába az igenis a rondább gyümölcsöt választja. Neked mindig csak akkor érv valami ha a te álláspontodat alátámasztja ha az ellenkezőjét is alátámasztja akkor már rögtön nem igaz! 😁
17/21 anonim válasza:
Hát aki a kamaszos rajongást a szerelem szinonimájaként használja, annál valami nagyon nem ok fejben.
18/21 anonim válasza:
Én őszintén leszarom, hogy ki milyet választ. De ne hasonlíts egy vénülő muksót egy szép gyümölcshöz, mert nem az. Lehet, akad, aki jól tartja magát, de a kora az adott marad. Azon senki és semmi nem fog változtatni. És a rothadás folyamata gyors és nem visszafordítható.
19/21 A kérdező kommentje:
11-es
Ez érdekes mert szokott itt lenni egy 45 éves férfi az oldalon akinek állitólag már sok 20 év körüli csajjal volt dolga innen az oldalon is.
2023. nov. 27. 12:20
20/21 anonim válasza:
A 11#-es vak, vagy mi.
Igenis léteznek párok akik között nagy a korkülönbség és hiába dagadt a másik vagy csúnya nekik jó együtt. Az más kérdés hogy mi az oka, de nekik megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!