Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több éve tartó flört, úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éve tartó flört, úgy, hogy soha nem beszéltünk?

Figyelt kérdés

Sejtem hogy sosem lesz ennél több, már beletörődtem. Elfogadtam. Szavak nélkül kommunikálunk. Mert nem beszélhetünk, illetve mondvacsinált ürüggyel már rég szóba állhattam volna vele. De jó így, ez megszépíti a napjaimat, önbizalmat ad, motivál olyan dolgokra, ami előnyömre válik. Még a családoméra is... Mert boldoggá tesz. A házasságomról sajnos nem mondható ez el..

Persze vannak rosszabb időszakok is, mikor csak a frusztrációt érzem és tehetetlenséget.

Igazából az érdekel, van - e vki hasonló helyzetben. Hogy ezt így elfogadta. Vagy több év után nem bírta ki és megtette az első lépést. Csak ez érdekel, párhetes flört utáni egymásba gabalyodás nem.

2023. nov. 25. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10-es, nem hiányzik? Miért nincs folytatás? Le akartátok zárni?
2023. nov. 26. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
De, nagyon hiányzik, megőrülök, beérném csak csókkal is, vele ez is többet érne, mint egy szex. Nem volt szó lezárásról, szerintem fél vagy valami ilyesmi.
2023. nov. 26. 18:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!