Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek mindent lehet, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mindent lehet, a férfiak pedig mindenért hibások a mai világ nézőpontja szerint?

Figyelt kérdés

Nem értek egyet a fenti állítással, viszont mostanában bordatörés miatt a kelleténél többet böngészem az internetet, és csomó olyan dolgot láttam, ahol úgy érzem, hogy kettős mércét alkalmaznak a férfiakkal és a nőkkel szemben.

Pl egy külföldön az egyik gyerekes anya ameddig a férje otthon volt a gyerekekkel, csókolózott egy másik férfival, és a legtöbben azt írták, hogy ez teljesen okés, jár a szülés után a nőnek a kikapcsolódási lehetőség.

Vagy pl egy másik cikk arról szólt, hogx a nő megcsalta a párját, de leírta, hogy azért, mert érzelmileg a másik embertől többet kapott, és ebből is a legtöbben a férfit hozták ki bűnösnek.

2023. nov. 25. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
A férfiak egy jó része kb ugyanezt a mantrát nyomja, csak fordítva. Az a nagy helyzet, hogy szellemileg és erkölcsileg nagy átlagban a férfiak és a nők között semmi különbség nincsen. Annyival többek az állatoknál, hogy cipő van rajtuk.
2023. nov. 25. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

#9 Aha... A kibszott nagy gáz viszont az hogy az a pár himsoviniszta példa tükrözi a magyar társadalom, a megválasztott magyar kormány, sőt, Magyarország fő vallásának a hozzáállását is a nemekhez.

Ti meg azon keseregtek hogy a net egy kis sarkában a nők egy kicsit úgy beszélnek rólatok mint ahogy ti róluk. De tényleg csak egy kicsit ám, az a szintű lenézés nincs jelen ott sem.

2023. nov. 25. 17:14
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

12

Én nem kesergek, ne vetíts. Az én látáspontom az, hogy totál szánalom ez az egész nők vs férfiak hozzáállás. Vallás mindig is undorító volt, politika is, ezen nem lepődnék meg. Mondjuk azt nem tudom, hogy a magyar kormány pontosan miben hímsoviniszta, a kereszténység meg mindig is az volt, nézd csak meg a bibliát, mikent mond.

Másrészről meg kikérem magamnak, én nem vagy hímsoviniszta, egyenjogúság melletti vagyok. Sajnos a feminizmus ma nem erről szól, csak szépen elcsakliszta egy legitim mozgalom nevét.

2023. nov. 25. 17:28
 14/15 anonim ***** válasza:
68%

#13 Nem tudod? Oké.

"előbb utóbb minden nő a konyhában köt ki"

"nőügyekkel nem foglalkozom"

Azért verik a nők a férfiakat, mert a nők nem hajlandók szülni „Azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak.”

+ ott a szivhang rendelet, stb

Ha időről időre megnyitsz bármilyen híroldalt, akkor latod hogy mi a véleménye a kormányunknak a nőkről és a férfiakról.

A feminizmus pedig manapság a leg lightosabb ahhoz képest, hogy milyen volt az elmúlt 100 évben lol

2023. nov. 25. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

14

Biztos ezt nekem akartad?

""előbb utóbb minden nő a konyhában köt ki"

"nőügyekkel nem foglalkozom""

Első butaság, 2. nem igaz, de azt hadd jegyezzem meg, hogy sok nő szerint a férfiaknak 0 beleszólása kéne legyen pl. az abortusz törvénybe

"Azért verik a nők a férfiakat, mert a nők nem hajlandók szülni „Azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak.”"

Ez jó nagy hülyeségnek tűnik, nem tudom kit idéztél...

"+ ott a szivhang rendelet, stb"

Ha jól sejtem az abortusszal kapcsolatban. Az a helyzet, hogy aki az abortusz ellen beszél, az nem nőutáló, hanem máshogy gondolja, hogy mikortól él valaki. Nyilván a politikában ezzel akarják megoldani a csökkenő népességet, szerintem semmi köze a nőutálathoz, ettől még nem jó ötlet lekorlátozni az abortuszt. Ezzel együtt, ha az emberek felelősebben szexelnének, nem mindenki összevissza, használnának gumit, más védelmet, stb. akkor sokkal kevesebb abortuszra lenne szükség.

"Ha időről időre megnyitsz bármilyen híroldalt, akkor latod hogy mi a véleménye a kormányunknak a nőkről és a férfiakról."

Nem nyitok meg hírportált, mert a legtöbb valamelyik oldalnak a propagandája, az meg nem érdekel.

"A feminizmus pedig manapság a leg lightosabb ahhoz képest, hogy milyen volt az elmúlt 100 évben lol"

Hát nem tudom, ez személyes véleményednek tűnik, anno amikor szükség volt rá, akkor kellett is, el is értek dolgokat. Ma elsősorban nem nyugaton kéne, hogy legyenek és azzal foglalkozni, hogy túlságosan széttárt lábakkal ülnek a pasik a villamoson, hanem mondjuk a közel kelettel, ahol vallás miatt tényleg el vannak nyomva a nők. Pontosabban, meg van rá a lehetősége az férfiaknak, az már más kérdés, hogy mennyien élnek ezzel. Az abortusz meg szerintem nem tisztán csak a nőket érintő kérdéskör, ez inkább orvosi dolog, az, hogy politikai szarságokra használja a kormány az ultra gáz.

2023. nov. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!