Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a nőknek a kémia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a nőknek a kémia?

2023. okt. 29. 20:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2%
Sok pénz
2023. okt. 29. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
Én is nő vagyok, és nekem például az égvilágon semmit. Egyáltalán nem használom ezt a kifejezést, és a vélt vagy valós értelme sem szerepel semmilyen formában a fogalomtáramban.
2023. okt. 29. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
78%

A "kémia" majdnem hogy megfogalmazhatatlan.

Meglátom a férfit, és csak az az egy gondolat jár a fejemben, hogy tegyen magáévá.

Nem sok férfi volt az életemben, akiről elmondhatnám, hogy első látásra ezt éreztem a jelenlétében.

2023. okt. 29. 21:14
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Azt, amit a pasiknál a matek.
2023. okt. 29. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a kémia nem szexuális dolog, hanem egymásra hangolódás.

A barátaimmal is van kémia, a tesómmal is. Azt nevezem ennek, mikor egy rugóra jár az agyunk. Mikor megismersz egy idegent, és mintha régóta ismernéd.

2023. okt. 29. 21:32
 6/16 anonim ***** válasza:
20%

#5:

Az történelem, nem kémia. 🤣

2023. okt. 29. 21:36
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A këmia egy másidpetc 10 ezred százaléka alatt megtörténik.. kb a még csak nem is pislantotál negyedet sem.. a kémia ahogy mondják első látásra.. nincsen gondolkodási idő, nincs megismerés , sem beszélgetés.. ha valakire rá nézel és vo zódást vált ki egyből az a kémia.
2023. okt. 29. 22:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, érezted már azt, hogy valakivek nagyon talál a szó? Kitaláljátok egymás gondolatait, félszavakból megértitek egymást, csak úgy száll a beszélgetés és egy szempillantás alatt elillan az együtt töltött idő?

És volt olyan, hogy valakivel konkrét ok nélkül nem tudtál zöld ágta vergődni? Akadozott a beszélgetés, félrértettétek egymást, nem passzolt a humorotok stb.

Na ez a kémia...

2023. okt. 29. 22:29
 9/16 anonim ***** válasza:
8%
8. Az nem kémia csak öszhang.
2023. okt. 29. 22:33
 10/16 anonim ***** válasza:
34%
A szerves, vagy a szervetlen kémia?
2023. okt. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!