Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a nőknek a kémia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a nőknek a kémia?

2023. okt. 29. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10. Kocka fej ez nem a te palyad.
2023. okt. 29. 23:04
 12/16 A kérdező kommentje:

10

Szerves, amiben részt vesznek szervek is!

2023. okt. 29. 23:11
 13/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem azt, hogy van vonzalom és tetszik az illető kisugárzása. Nyilván vannak olyan emberek, akik ezt képesek megmagyarázni konkrétumokkal, főleg olyanok, akik tanultak testbeszédet, mimikát, és pontosan tudják, milyen tekintet, milyen gesztus mit jelent... aki ilyen téren nem képzett, az is érzi ezeket legtöbbször, de nem tud pontosan rájuk mutatni vagy magában tudatosítani, hogy pl. "végig úgy beszélt velem, hogy keresztben volt a keze, ez bennem olyan érzetet keltett, mintha elzárkózna tőlem / rideg lenne velem / falat húzna fel velem szemben, én meg jobban szeretem a nyitott embereket".
2023. okt. 29. 23:34
 14/16 anonim ***** válasza:

9

De, ezt jelenti a kémia. A megmagyarázhatatlan összhangot.

2023. okt. 29. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt én se tudtam soha.

Egyesek szerint testi vonzalmat.

Mások szerint lelki vonzalmat (is).

2023. okt. 30. 04:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem pl ez sosem jön egyből. Először csak annyit szoktam érezni, hogy szimpi a másik, vonz benne valami, de csak a csók és szex után szokott nálam egyértelmű lenni, hogy mennyire jön be a pasi.
2023. okt. 30. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!