Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak autó miért "kötelező", míg nőknek ez
opcionális?
Figyelt kérdés
Mármint, férfitól olyat soha nem fogunk hallani hogy ha megtudom nincs a nőnek kocsija nincs második randi, még szex sem, de férfiaknak bizony számolni kell azzal hogy az autó hiánya bizony simán kirostálhatja egy randin.
Aztán a férfi nem mondhatja hogy "ÉN AZTÁN NEM FOGOM FUVAROZGATNI A CSAJT!" de egy nő részéről ez igazából teljesen jogos kijelentés, hogy ő nem fogja szállítgatni a pasiját.
Miért van az, hoggy a haj a nőknek kötelező, a férfiaknak opcionális?
Na de komolyra fordítva a szót, kérdezd a férfiakat. Ők is elvárhatnák ezt, ha akarnák, csak nekik más fontos.
2023. okt. 7. 21:07
2/20 anonim válasza:
Miért van az, hogy a vékonyság, a szépseg, a jolkinézés a nőktöl kötekező, de a ferfiaktol opcionális?
2023. okt. 7. 21:09
3/20 anonim válasza:
Nem kötelező férfiaknak sem, nekem sincs kocsim, de barátnőm mégis van. 😀
2023. okt. 7. 21:11
4/20 anonim válasza:
#2: Nehogy azt mondd, hogy a nők nem várják el egy férfitól, hogy ne legyen elhízott, vagy hogy egy szakadtan kinéző faszi be tud vágódni a nőknél.
2023. okt. 7. 21:11
5/20 anonim válasza:
Férfitől alap az autó, egzisztrncia...ahogy a nőtől is alap a szépseg, vékonyság...
2023. okt. 7. 21:12
6/20 anonim válasza:
4
Nem láttál még ronda gazdag pasit szép nővel?
2023. okt. 7. 21:12
7/20 anonim válasza:
Ez a ti fejetekben él csak, a valós problémák helyett ilyenekre fogjátok. Persze létezik néhány felszínes aranyásó, de annak nem csak a kocsin múlik. Nekem van exem akinek 30 évesen sem volt jogsia, volt, aki épp tanulóvezető volt amikor összejöttünk. Inkább az a gáz, ha úgy vezet, mint egy barom, na az redflag. Ha nincs kocsi, nem igazán érdekel, de ha van, akkor ésszel vezesse.
2023. okt. 7. 21:13
8/20 anonim válasza:
#6: Az olyan kapcsolat is, a nő akkor meg is érdemli a sorsát. Ilyen esetben a nőt nem a pasi érdekli, hanem a pénz és a jólét. Egy átlagos nő számára szerintem fontos a férfi külseje, kinézete is, ha komoly kapcsolatot akar.
2023. okt. 7. 21:15
9/20 anonim válasza:
6
Nem láttál ronda, idős nőt fiatal férfival pénzért? Ilyen is van..
2023. okt. 7. 21:15
10/20 anonim válasza:
9
Ritkább..
Én nem állnék le olyan pasival, akinek nincs autoja. Ezt vállalom. Nyiltan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!