Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknak autó miért "kötelez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak autó miért "kötelező", míg nőknek ez opcionális?

Figyelt kérdés

Mármint, férfitól olyat soha nem fogunk hallani hogy ha megtudom nincs a nőnek kocsija nincs második randi, még szex sem, de férfiaknak bizony számolni kell azzal hogy az autó hiánya bizony simán kirostálhatja egy randin.

Aztán a férfi nem mondhatja hogy "ÉN AZTÁN NEM FOGOM FUVAROZGATNI A CSAJT!" de egy nő részéről ez igazából teljesen jogos kijelentés, hogy ő nem fogja szállítgatni a pasiját.

2023. okt. 7. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

10 Valóban ritkább, de az ilyen esetekben, amikor pénzért van egyik fél a másikkal, teljesen fölösleges a hagyományos párkapcsolatok aspektusait (pl a külső iránti elvárásokat) vizsgálni.

Gyakorlatilag intézményesített prostitúcióról van szó.

A te elvárásaidhoz pedig senkinek semmi köze, én tuti nem kritizállak ezekért.

2023. okt. 7. 21:30
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van jogsim, férjemnek nincs. Kocsi egyikünknek sem volt, és nem is lesz, az csak egy pénznyelő. Én imàdok vezetni, a céges autót szoktam is. Ő még a gondolattól is ódzkodik, hogy letegye a jogsit, fél vezetni. Akkor most mi van??? 🤷
2023. okt. 7. 21:35
 13/20 A kérdező kommentje:

# 12

de te így hogy tudsz férfiként tekinteni rá?

Barátnőid nem döbbentek meg ezen?

2023. okt. 7. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:

Az egyik haveri körömben pedig mindenki megnősült a diploma utáni évben.

Szüzen nősültek.:))

Egyiküket sem tartottam vonzónak magam számára.

2023. okt. 7. 21:37
 15/20 anonim ***** válasza:
* A 4-esre reagáltam előbb.
2023. okt. 7. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
87%

12: Nő vagyok, van jogsim, de sose vezettem. A családban, ahol felnőttem, se volt autó.

Nekem férfiasabb az a férfi, akinek kisebb az ökolábnyoma, nem tart fenn autót.

2023. okt. 7. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

13. Nem is értem a kérdést... Soha, senki nem is kérdezte, hogy van-e jogsija vagy autója.

Hogy tudok rà így felnézni? Ezer okom van rà, de elmondom az egyiket: amikor először randiztuk, lesegítette a kabàtomat. Ez egy jel volt arra, hogy udvarias, kedves, figyelmes. Ez azóta sem vàltozott.

2023. okt. 7. 22:00
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

18. Lehet így is nézni, de minek?

Budapesten élünk, mindenhovà elvisz minden. Ha lenne jogsija, akkor sem lenne autónk, mert pénznyelő és mert nem hasznàlnànk ki. Olcsóbb a bkv és az elektromos roller, mint fenntartani egy kocsit arra az esetre, ha messzebb akaprunk menni, mint a sarki bolt.

Ezerszer inkàbb ő, mint pl. az a manus, aki miutàn kihúztam a székemet, ràült, én meg csak pillàztam. Pedig neki volt kocsija (igaz, ezt csak azutàn tudtam meg, hogy vége volt a randinak).

2023. okt. 7. 22:28
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as eltàvolította a hozzàszólàsàt, így lettem végül a 18-as, ha valaki csodàlkozna, hogy 18-asként a 18-asra reagàlok.

Vlmi olyat írt, hogy engem minősít, hogy hozzàmentem olyan emberhez, akinek nincs jogsija.

2023. okt. 7. 22:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam róla, hogy bárkinek is kötelező lenne. De ha szerinted a férfiak nem várják el a nőktől, kérdezd őket az okáról.
2023. okt. 8. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!