Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak autó miért "kötelező", míg nőknek ez opcionális?
Mármint, férfitól olyat soha nem fogunk hallani hogy ha megtudom nincs a nőnek kocsija nincs második randi, még szex sem, de férfiaknak bizony számolni kell azzal hogy az autó hiánya bizony simán kirostálhatja egy randin.
Aztán a férfi nem mondhatja hogy "ÉN AZTÁN NEM FOGOM FUVAROZGATNI A CSAJT!" de egy nő részéről ez igazából teljesen jogos kijelentés, hogy ő nem fogja szállítgatni a pasiját.

10 Valóban ritkább, de az ilyen esetekben, amikor pénzért van egyik fél a másikkal, teljesen fölösleges a hagyományos párkapcsolatok aspektusait (pl a külső iránti elvárásokat) vizsgálni.
Gyakorlatilag intézményesített prostitúcióról van szó.
A te elvárásaidhoz pedig senkinek semmi köze, én tuti nem kritizállak ezekért.

# 12
de te így hogy tudsz férfiként tekinteni rá?
Barátnőid nem döbbentek meg ezen?

Az egyik haveri körömben pedig mindenki megnősült a diploma utáni évben.
Szüzen nősültek.:))
Egyiküket sem tartottam vonzónak magam számára.

12: Nő vagyok, van jogsim, de sose vezettem. A családban, ahol felnőttem, se volt autó.
Nekem férfiasabb az a férfi, akinek kisebb az ökolábnyoma, nem tart fenn autót.

13. Nem is értem a kérdést... Soha, senki nem is kérdezte, hogy van-e jogsija vagy autója.
Hogy tudok rà így felnézni? Ezer okom van rà, de elmondom az egyiket: amikor először randiztuk, lesegítette a kabàtomat. Ez egy jel volt arra, hogy udvarias, kedves, figyelmes. Ez azóta sem vàltozott.

18. Lehet így is nézni, de minek?
Budapesten élünk, mindenhovà elvisz minden. Ha lenne jogsija, akkor sem lenne autónk, mert pénznyelő és mert nem hasznàlnànk ki. Olcsóbb a bkv és az elektromos roller, mint fenntartani egy kocsit arra az esetre, ha messzebb akaprunk menni, mint a sarki bolt.
Ezerszer inkàbb ő, mint pl. az a manus, aki miutàn kihúztam a székemet, ràült, én meg csak pillàztam. Pedig neki volt kocsija (igaz, ezt csak azutàn tudtam meg, hogy vége volt a randinak).

18-as eltàvolította a hozzàszólàsàt, így lettem végül a 18-as, ha valaki csodàlkozna, hogy 18-asként a 18-asra reagàlok.
Vlmi olyat írt, hogy engem minősít, hogy hozzàmentem olyan emberhez, akinek nincs jogsija.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!