Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várt ezzel napokat ?
Figyelt kérdés
Meg volt a találkozó, másnap írt de csak felszínes 2-3 mondatot váltottunk.
Utána 2 napig semmi .
Ma este ír, Szia ,tudjuk mind a ketten miért nem kerestük egymást....na a líra első mondata...hát én azzal a lendülettel töröltem is ...
1.Eleve így kezdeni bármit is
2.Minek várt ezzel napokat
3.ha le esett neki a tantusz minek ír és pláne ilyeneket ?
N31 ff39
2023. nov. 24. 19:38
2/11 A kérdező kommentje:
Nem értem esküszöm
2023. nov. 24. 20:05
3/11 anonim 

válasza:

Ezen már hisztiztél egyszer, ott írtad, hogy nem is érdekel a dolog, mégis kiírsz róla mégegy kérdést...😅
4/11 A kérdező kommentje:
3 ne irigykedj
2023. nov. 24. 20:09
5/11 anonim 

válasza:

Vannak ilyen emberek nem kell mèlyebben foglalkoznod szerintem ezzel!
6/11 anonim 

válasza:

Orulj neki h megirta, engem ghostoltak
7/11 anonim 

válasza:

Aludt rá egyet-kettőt, részedről sem jött semmi extra reakció, legalább korrektül megírta és nem tűnt el szó nélkül. Ennyi, zárd le, jöhet a következő.
8/11 anonim 

válasza:

Jajj nekem egyszer írt egy hét után egy srác hogy jogosan hiheted hogy eltűntem, majd elkezdett normális témákról csevegni, majd mondja amúgy talizott egy lánnyal le is feküdtek 4 napot vele töltött, és hogy nekem van e valakim xddd
9/11 anonim 

válasza:

"Miért várt ezzel napokat ?"
Tőlünk nem fogod megtudni, és már tőle sem, miután hirtelen felindulásból (esetleg sértett egóból??) törölted anélkül, hogy végigolvastad volna az üzenetét.
10/11 anonim 

válasza:

Az előző nyavajgásodra már írtam érdemleges választ. Mindegy, ezzel a stílussal ne is csodálkozz, hogy nincs senkid. Én meg visszabújok a vőlegényem mellé szundizni. Na puszi. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!