Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik neki, ha lenövesztem a hajam?
Figyelt kérdés
Párom szeretné, ha lenöveszteném a hajam, el is kezdtem de nekem nem tetszik. Nem örülne, ha melíroztatnám stb. Egy dolgot nem értek. Neki tetszik a saját, sötétebb hajszínem, ami szerintem semmilyen. Mégis megnézi a festett hajúakat.2023. nov. 23. 11:23
11/16 anonim válasza:
Hát nem tudom, miért központi téma a haj, férjem sosem szól bele, milyen legyen, pedig konkrétan volt már fekete, barna, szőke, vörös, pasztellila. Megjegyzi, hogy tetszik - e vagy sem, aztán ennyi. Én hordom. Amikor lila volt, akkor sem akadt ki, hogy ő aztán nem jelenik meg velem sehol. Hossza is volt nagyon rövid meg seggig érő is.
12/16 anonim válasza:
Ez az egesz az iranyiyasrol szol. Bohocot csinal beloled, hogy a kontroll legyen meg feletted.
13/16 anonim válasza:
6 - Művészember, élvezi a szépet, modellt keres - .?
14/16 anonim válasza:
Narcisztikus. A leertekelesed megy,h alaassa az onbizalmad es becsicskulj neki……
15/16 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta neki tetszik ez a hajszín így a saját hajszínem.
2023. nov. 24. 14:00
16/16 anonim válasza:
Egy rohadt nagy kocsog, miert hiszel neki es miert erdekel, hogy mit mond? Milyen szinten kell ostobanak lenni, hogy ezt a tokeletesen atlatszo manipulaciot se ismerd fel? Csak addig lesz ezzel bajod, amig mellette vagy. Azt rontod el, hogy azt giszed kedves es ertelmes. Valojaban meg hizelgo es manipulativ. Hibas az emberismereted, rossz embert valasztottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!