Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik neki, ha lenövesztem a hajam?
"megnézi a festett hajúakat"
Akkor tök mindegy, mit csinálsz, legyen úgy ahogy te szereted.
Ha másogat nézeget, már mehet is. Nem komoly a dolog.
"ez engem nem zavar ha megnéz másokat"
Majd fog, ha el is megy utánuk.
Nekem nagyon fontos, hogy vonzódjon hozzám a feleségem, de az is, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Ezt kell összeegyeztetnetek nektek is.
Megnézni a nőket az utcán nem feltétlenül gáz, de én azért nem szoktam olyan részletességbe menni, hogy odaszóljak a feleségemnek "hű odanézz, azon a nőn nincs melltartó, AZT A RUGÓS SZERKEZETES MINDENSÉGIT VOOUUUÁÁÁ!!" persze nem voltam ott, nem tudom, ez a "hogy nincs rajta melltartó stb, a popsiját" a barátodnál miben merül ki. :D
"Mert te legyél a festetlen hajú/arcú szürke egérke, aki rendben tartja az otthonát meg szopkodja, ő majd elmegy otthonról festett hajúakat dugni."
mert aki talál magának festetlen hajú házi csicskát, az szerinted nem tudna magának találni festett hajú házi csicskát?
jézusom. honnan szednek itt az emberek ennyi badarságot?
"mert aki talál magának festetlen hajú házi csicskát, az szerinted nem tudna magának találni festett hajú házi csicskát?"
A csicskítás része az, hogy lerombolom a személyiséged, az önbizalmad, és elnézed nekem, hogy másokat dugok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!