Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott az zavarni, ha valakiről tudod, hogy tetszel neki?
Engem az zavar, hogy ilyenkor valahogy nem tudok természetesen viselkedni, vagy zavarba jövök, vagy csak simán zavar a tudat.
Ez miért van?
Veletek is van ilyen?
Mit tesztek ez ellen?
4, nem is tudom.
Alapvetően nem volt bennem, hogy tetszik, csak miután észrevettem és tudtomra is adta, hogy neki én tetszem, akkor valahogy felcsigázott.
De alapjáraton nem tetszett, és ezt az állapotot most nem tudom visszahozni. Mindig figyelek rá, érdekel mit csinál és mit vesz észre belőlem/rajtam.
2, a konkrét esetemben nem csinál semmi különöset, egyszer jelentette ki egyértelműen, azóta csak somolyogni meg nézni szokott. Nézni, olyan megbabonázósan. Aztán van, hogy ezt szünetelteti, fapofát vág, de akkor is érzem rajta. Nem nyomul szerencsére, nem csinál semmi kellemetlent.
Csak zavar, hogy engem ez most minek foglalkozat ennyire, hogy nem tudok csak simán létezni, mikor találkozunk.
7, mivel kerülöm, így heti egyszer kb. De pont ez az, amit meg akarok szüntetni, hogy ne azon kelljen agyalnom, hogy el fogom e kerülni:D
Azt szeretném, ha nem zavarna, hogy bármikor összefutok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!