Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy valakiről még csak eszedbe sem jutott ilyesmi, de egyszer csak közölte, hogy szerelmes beléd?
Figyelt kérdés
Vagyis olyan helyzet, amikor egyáltalán nem érzékelted, hogy a másik bármilyen érdeklődést mutat feléd, aztán mégis meglepett egy ilyen vallomással.
Nektek utólag leesett, vagy utólag se értitek, hogy ez hogy lehet?
2023. szept. 13. 07:53
2/6 anonim válasza:
Velem nem, de barátnőmmel igen, kva egyértelmű volt, hogy az egyik fiú barátja szerelmes belé, ő meg komolyan nem tudta. Korábban ez a srác egy másik osztálytársukba volt szerelmes és azt hitte a barátnőm, hogy még mindig így van. Szalagavató afterjukon én is ott voltam, barátnőm táncolt egy sráccal, a srác meg depresszióba esett, mondtam is neki, barátnőm meg azt mondta, biztos fájt neki, hogy az a másik lány a szalagavatón más sráccal táncolt. Miközben vagy fél éve nem volt már belé szerelmes, hanem a barátnőmbe :D Aztán meglepődött, amikor a srác bevallotta neki az érzéseit.
3/6 anonim válasza:
Volt, nem értettem, közepsuliba, egyetemen is és felnőtgként is. Talán annyi, hogy készséges és mosolygós ember vagyok, nem flegma és morci, egyes férfiaknak már ez is elég, gondolom rég akart már kapcsolatot, vagy magányos volt. De nem tudom, mert aki nekem nem jön be, azon nem tudok morfondírozni sem. Bezzeg aki bejön!!@@
4/6 anonim válasza:
Hát szerelmes nem volt belém szerintem, csak tetszettem neki. Egy suliba jártunk. Ő kezdeményezte az első beszélgetést, de csak mert én intéztem valami sulis dolgot. Aztán jóban lettünk de kivétel nélkül mindig én kerestem, én mentem oda hozzá, én írtam rá. Akkor jól eldumáltunk, de ő sose kezdeményezett. Én csak haverként tekintettem rá. Ő még mesélte is, hogy neki X meg Y meg Z is bejön :D Egyszer egy buliban összefutottunk és én odamentem hozzá de ő alig szólt valamit, mintha zavarnám. Na mindegy, tehát én abban sem voltam biztos, hogy a haverjának tekint engem, nemhogy többnek... Egyik osztálytársam viszont szerelmes volt belé és ezt elmondta nekem, úgyhogy úgy döntöttem rákérdezek a srácnál, hogy neki bejön-e. Ez Messengeren történt. Azt válaszolta, hogy "nem, nekem te jössz be". Én meg azt hittem, hogy viccelt. Mondom haha nagyon vicces vagy... Ő ezen úgy megsértődött, hogy letiltott és többet nem köszönt vissza soha. Jó nagy gyökér volt, hogy nem tudta kifejezni magát normálisan :D
5/6 anonim válasza:
Volt es tul fiatal volt hozzam
6/6 anonim válasza:
Volt több is. Ebből az egyik kb olyan volt mint amit #2 írt, a másik egyértelmű volt így utólag, csak akkor nagyon nem alartam látni ezt, mert értékes barát volt. Volt egy harmadik aki nagyon nyomult és leráztam, de csak egy évvel később tudtam meg, hogy ő szerelmes is volt.
Azóta ha egy barát sráccal kettesben van bármi program vagy gyanús lesz valamiért, azonnal mondom a szándékaimat, hogy ne fajuljon idáig, akármennyire is kínos a szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!