Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mert ért ilyen fura velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert ért ilyen fura velem?

Figyelt kérdés

Van egy másod állásom, ahol a főnök fiával tök jóban vagyunk. Néha tesz olyan vicces megjegyzést nekem, hogy milyen jó lenne neki, egy hozzám hasonló barátnő. Eddig nem vettem fel, viccnek tartottam, de fura volt velem hétvégén.

Tartott egy szülinapi saját bulit a munkatársaknak is. Minden nőt felkért táncolni, csak engem nem, elég rosszul esett, mert jóban vagyunk és nem tudom mire vélni. Majd csinált egy koktélt mindenkinek és amikor nekem odaadtam, rám mosolygott és azt mondta annyira cuki vagy.

Majd bementem, hogy elpakolgatok az asztalról, már este volt és pakoltunk. Bent voltam egy férfi kollégával, bejött, hozott egy gitárt és énekelt nekem. Már nem volt szomjas hozzá teszem. Pár nap elteltével, ma kihív engem munka közben hátra, félre a többiektől és azt mondja nekem, adjak neki tanácsot. Van egy lány, aki tetszik neki, és ezt nem akarja elcseszni.

Múltkor kihivott és hátra kellett mennem vele, hátul van a lakása és teljesen körbe vezetett. Nem is értettem. Én egy alkalmazott vagyok náluk, oké, jóban vagyunk, de körbe visz a lakásában fura ez nekem.

Nekem van párom, ezért sem keresem a bajt és kezdem nagyon furának érezni őt. Én eddig mondhatni haverként néztem rá, de nekem nem tetszik ez a viselkedése.

Mit gondoltok, én reagálom túl?

2023. nov. 22. 12:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

"Múltkor kihivott és hátra kellett mennem vele, hátul van a lakása és teljesen körbe vezetett."

Egy alkalmazott mióta jár a főnök fia lakásában? Az mindennek a teteje, hogy párod van. Te adod neki a jeleket,hogy vevő vagy rá!

Hiányzik az,hogy a párod körberajongjon? Akkor mondd el neki! Ne más pasassal pótold!

Ne menj fel hozzá többet, munkán kívül ne dumálj vele és majd észreveszi magát remélhetőleg.

2023. nov. 22. 13:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem van párom"

Akkor miért foglalkozol vele?

Kettőn áll a vásár.

2023. nov. 22. 13:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor hogy értsd, ez egy vendéglő. Ahol simán hátra viszünk kaját. Az egész család ott lakik. És simán bejárunk mind. És nem tudtam mit akar, miért kell hátra mennem. Nem adom alá a lovat, semmit nem csináltam. Eddig is egy barátnak tartottam. Ez egy családias kis közösség. Csak mint írtam, feltűnt ez a pár dolog így egyben.
2023. nov. 22. 13:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Hogy megnyugtassalak, a párom is tud erről, el meséltem neki. Mindent megbeszélünk. Ő azt mondta jobb, ha felmondok.
2023. nov. 22. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hallgass rá. Vagy ne vedd figyelembe tovább a hapsit, csak mint munkatárs vagy mi ő neked. Egyébként nem jó kifogás, hogy nem tudtad. Vissza lehet fordulni, ugye?
2023. nov. 22. 13:20
 6/14 A kérdező kommentje:
Te vissza fordultál volna, ha a mondhatni barotnak hidd főnököd fia azt mondja gyere már kicsit. Nézd ilyen a konyhám stb stb. Semmi rosszat nem gondoltam bele őszintén mondom. Azt gondoltam biztos büszke rá, hogy egyedül így megcsinálta stb.
2023. nov. 22. 13:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Ezek szerint naiv vagyok?
2023. nov. 22. 13:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Az vagy, de nagyon. Énekelt neked. Komolyan nem látod, hogy adod alá a lovat? Tényleg a legjobb felmondani lenne, mert úgyis te húzod a rövidebbet.
2023. nov. 22. 13:27
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem most lett fura, amikor mindenkivel táncolt ez egy kis közösség, a szólt családias a hangulat köztünk. Es fura volt, hogy engem nem kért fel, mint úgymond baráttól szarul esett, főleg a többiek előtt. Majd jött a beszólás és ezek után kezdtem el agyalni, hogy itt valami nem oké szerintem.
2023. nov. 22. 13:27
 10/14 A kérdező kommentje:

8.

Adom alá a lovat? Bent dolgoztam a kollégámmal, takarítottuk le az asztalokat és bejött egy gitárral és énekelt, beleszove a nevem. Csináltam tovább a dolgom. Ezzel miért adtam alá a lovat? Komolyan nem értem, miért vagyok itt hibás? A párom egyáltalán nem mondott ilyet nekem, hogy mert te ezt vagy azt tennél, annyit mondott, hogy szerinte közeledni próbál hozzám és szerinte mondjak fel, mert kínos helyzetet teremthet.

2023. nov. 22. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!