Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig tartott legtovább,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott legtovább, hogy reménykedtél, hogy még lehet belőle valami a kiszemelteddel?

Figyelt kérdés
Mi volt aztán az, ami után már felhagytál és már teljesen reménytelennek látod a helyzetet?
2023. nov. 21. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Felnőttként nem volt kiszemeltem, max ilyen pár hetes és csak tetszett, nem reménykedtem semmiben. (Párom lett, de ilyen távolból ábrándozós kiszemelt nem volt)

Tiniként az utolsó 1-2 évig tartott (majdnem egy évig reménykedtem, de az elejétől számítva majdnem 2 év volt mire teljesen elfelejtettem. Volt ennél hosszabb is (4 év még általánosban), de ez kiemelkedő volt, mert nagyon keveset (kb 5-ször) találkoztunk, nem pedig osztálytársam volt, mint általában. Különböző városba jártunk egyetemre.

2023. nov. 21. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Másfél év. A volt munkatársam. (nem közvetlen de ugyanaz a cég, másik emelet).

Miután hülyített, közölte, hogy mégsem akar tőlem semmit. Akkor ábrándultam ki belőle, mikor megtudtam, hogy megkúr mindent, ami mozog..

2023. nov. 21. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

En kapcsolatban szoktam így lenni hogy állandoan reménykedem hogy menthető. De mindig tévedek.

Ha vki tetszik arrol nekem 2 perc alatt lejön, hogy viszonzott e vagy nem. Ha igen akkor elgondllkodom kell e a màsik, ha nem akkor másnap már nem is èrdekel.

2023. nov. 21. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

6-9 hónap

hogy folyamatosan lemondta a talikat, illetve kitűztem egy időpontot, hogy ha addig nem talizunk, akkor vége, az el is jött tali nélkül, így elköszöntünk - és most hasonló alakul, a köv. ilyen időpont dec. 31.

2023. nov. 21. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:

3 év volt a legtöbb. Csóró voltam,az életem teljesen kilátástalan volt és kb. 300km állt közöttünk.

33/F

2023. nov. 21. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
2 perc 26 masodperc.
2023. nov. 21. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Talán a távolság segít. Ha az a helyzet megszűnik, ami miatt interakcióba kerültünk.

Amúgy...lehetetetlennek tűnik számomra. Ha itt van a közelemben.

Egy iskolába járunk, nem tudok elszakadni tőle. Képzelheted, mióta reménykedek már.

Néha kicsit lankad az egész, de aztán újra dob egy kis csontot, nekem meg felcsillan a szemem :/

2023. nov. 21. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
1 ev
2023. nov. 21. 22:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Kb 10 évig. Amég meg nem született a gyereke.

Kicsit utána is, de az tudtam hogy már csak álom.

Mondjuk közben voltak kapcsolataim, de őt nem utasítottam volna el.

2023. nov. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!