Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy a kiszemeltedet azon kaptad, hogy magában beszél?
Ez milyen hatást váltott ki belőled?
Értetted is a szavakat vagy csak motyogás volt? Mit beszélgetett magával?
Egyszer bejött egy kollégám, akiről utólag tippelgettünk, hogy skizofrén-e vagy csak drogos. Én csak a magában beszélést hallottam párszor, de ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, én is szoktam hangosan gondolkodni, a többiek meséltek róla furább dolgokat is, de azokat soha nem tapasztaltam, azon kívül, hogy néha napokra eltűnt a munkahelyről és senki nem érte el telefonon sem.
Sajnáltam, mert ezt leszámítva értelmes volt, de a vége felé már nem lehetett vele nagyon beszélgetni sem, aztán kirúgták, amikor két hétre eltűnt.
Igen. Nem gondolom, hogy nem normális a dolog. Nekem pl. kifejezetten tetszik.
Én is szoktam csinálni, csak azért igyekszem magamon uralkodni, amikor olyanok a körülmények, hogy tudom, hogy mások láthatják/hallhatják. Ettől még előfordulhat, hogy nem voltam elég körültekintő és mégis "lebukok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!