Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak vele /velük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak vele /velük?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy nagyon normális ferfival .

Van ég, fia (soha nem volt dolgom meg gyerekes pasival!!!)

Beszélgetünk, meg beszéltük az első randit ami eddig úgy néz ki holnap esedékes, de közben közli hogy ne haragudjatok de nekem most mennie kell be kell vinnie a fiát az ügyeletre mert fáj a foga .

Na most akkor ilyenkor mire számítsak a jövőben?

Ez bármikor elő fordulhat ? Szó nélkül ott fog hagyni ha az exe hívja a gyerek miatt ???

37 éves a srác én 31 .

Meg csak ismerkedünk....csak egyszerűen teljesen tapasztalatlan vagyok e téren.

A normalis segítséget előre is köszönöm!!!

2023. nov. 20. 19:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát ezen filozok én is ...

A másik viszont ami nekem kicsit furcsa ,hogy nálam alar találkozni először (tényleg pocsék idő van ,havas eső esik ...) nekem ez kicsit furcsa .

Vagy miért nem ő hív fel magához vagy valami köztes helyre ?

2023. nov. 21. 09:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Netes randi, nálad akar találkozni először, "nagyon normális"... Tisztelt bíróság, nincs több kérdésem!
2023. nov. 21. 10:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Baszni akar csak szerintem. Ha randira visz inkább egy mozi vagy étterem ha komolyan gondolja.

Lehet el se vált..

2023. nov. 21. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
#13-asnak alighanem igaza van. Lehet, hogy nős. Hagyd a fenébe, ennél csak jobb jöhet.
2023. nov. 21. 11:03
 15/19 anonim ***** válasza:
31 éves vagy, még simán találhatsz a korosztályodban gyermektelen férfit. Én sem kezdenék gyerekessel. Igen számíthatsz arra hogy a gyerek lesz neki az első, de ez teljesen normális. Lesz még sok ilyen a jövőben ha vele maradsz. De én inkább azt mondom ne maradj vele és csinálj valakivel közösen gyereket.
2023. nov. 21. 11:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Ismerkedtek meg Bem feleségül akarok menni hozzá...de igen, teljesen jogosan a felvetesek. Az se biztos ,hogy én akarok e majd gyereket ...sok tényező függ
2023. nov. 21. 12:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze, de ha nős, vagy együtt él valakivel, az mindenképpen kizáró ok. Igazából a gyerek is az, mert soha nem fogtok tudni egy normális programot megbeszélni. Nem beszélve arról, hogy a gyerekkel vele jár az anyja, és ez állandó konfliktusforrás.
2023. nov. 21. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:

Annyira rám hoztátok a parát hogy végül bementem. Egy barátnőm kért ki szabadságot.

3 órát ültem a kórházban de nem volt se uh se vérvétel azt mondták szedjem az orvosom által felírt gyógyszert.

2023. nov. 21. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez benne van a pakliban, igen. Bármi lesz JÓ ESETBEN a gyereke az első.

A probléma akkor van, ha NEM. Ha TE, és a saját gyerekét szrja le.

2023. nov. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!