Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy megértesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy megértessem velük?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit már egy éve ismerek, de sajnos messze lakik, így nem tudunk sokat találkozni. Most a nyáron jó lenne, ha ott tudnánk egymásnál aludni. De apu nem engedi. Én megértem, hogy vigyáz a lányára, meghogy ő nem ismeri úgy , mint én. De hogy értessem meg vele, hogy vagyok annyira talpraesett lány, hogy nem úszkálok rózsaszín felhőbe, és nem csinálnék hülyeséget? Nekem fontos a srác. A legrosszabb, hogy a nővérem is egyet ért apuval, hogy egy szülőnek ez a dolga. De nekem ez úgy jön le, hogy apu nem bízik a józan eszembe, meg az ítélőképességemben, és ez bosszant, mert sose adtam erre okot. Mit csináljak?
2014. júl. 24. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy nem engedi? Esetleg a srác beszélhetne vele. 17 éves koromban nálunk is én beszéltem a barátnőm apjával.
2014. júl. 24. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Igen, ezt megis beszéltük a sráccal, hogy miután én beszéltem apuval, ő is azért beszél vele. De apu nem annyira nyitott, elég büszke ember.
2014. júl. 24. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, írtam privátot
2014. júl. 24. 22:02
 4/4 A kérdező kommentje:
nem kaptam meg, elküldenéd újra? :/
2014. júl. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!