Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak vele /velük?
Ismerkedem egy nagyon normális ferfival .
Van ég, fia (soha nem volt dolgom meg gyerekes pasival!!!)
Beszélgetünk, meg beszéltük az első randit ami eddig úgy néz ki holnap esedékes, de közben közli hogy ne haragudjatok de nekem most mennie kell be kell vinnie a fiát az ügyeletre mert fáj a foga .
Na most akkor ilyenkor mire számítsak a jövőben?
Ez bármikor elő fordulhat ? Szó nélkül ott fog hagyni ha az exe hívja a gyerek miatt ???
37 éves a srác én 31 .
Meg csak ismerkedünk....csak egyszerűen teljesen tapasztalatlan vagyok e téren.
A normalis segítséget előre is köszönöm!!!
Istenem segíts!
Nekem meg azért nincs 34 évesen családom, mert ennek a palinak két nője van!
Ott a felesége, aki kidobta (gondolom nem ok nélkül!) és ott az új nő, akit azért akar felszedni, mert már úgy hozzá szokott ahhoz, hogy van minden nap tiszta gatyája.
Komolyan nem értem, hogy mire számítotok ti nők?
Azt te tudod, hogy elvált, gyerekes férfit el tudsz-e képzelni társadként.
Nekem viszont nő létemre ismerkedéskor pont az lenne a red flag, ha egy olyan helyzetben, amikor a gyerekének szüksége van rá, cserben hagyná egy randi kedvért, amit simát át lehet tenni más időpontra.
Nem kell szerintem hozzá túl nagy élettapasztalat, hogy az ember felismerje, hogy aki ilyen személyiség, annak később egy párkapcsolatban se te, sem adott esetben a közös gyereketek sem lesz fontosabb, mint a pillanatnyi egyéni érdekei.
(És itt most nyilván arról beszélek, hogy pl. szükség esetén orvosi ügyeletre vinni a gyerekét elsőbbséget élvez, nem pedig arról, hogy az exe bármikor indokolatlanul ugráltassa kénye-kedve szerint.)
"Ott a felesége, aki kidobta (gondolom nem ok nélkül!) és ott az új nő, akit azért akar felszedni, mert már úgy hozzá szokott ahhoz, hogy van minden nap tiszta gatyája."
A te logikád alapján a férfi volt felesége vagy a kérdező meg tűpontos diagnózist tudna arról adni így ismeretlenül, hogy miért a te hibád, hogy 34 évesen nincsen családod, és még párkapcsolatod sem.
Igen, bármikor előfordulhat. Ha vele maradsz, el kell fogadnod, hogy a gyerek meg az anyja az életetek része lesz, és te az utolsó leszel a sorban. Kell ez neked?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!