Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak vele /velük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak vele /velük?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy nagyon normális ferfival .

Van ég, fia (soha nem volt dolgom meg gyerekes pasival!!!)

Beszélgetünk, meg beszéltük az első randit ami eddig úgy néz ki holnap esedékes, de közben közli hogy ne haragudjatok de nekem most mennie kell be kell vinnie a fiát az ügyeletre mert fáj a foga .

Na most akkor ilyenkor mire számítsak a jövőben?

Ez bármikor elő fordulhat ? Szó nélkül ott fog hagyni ha az exe hívja a gyerek miatt ???

37 éves a srác én 31 .

Meg csak ismerkedünk....csak egyszerűen teljesen tapasztalatlan vagyok e téren.

A normalis segítséget előre is köszönöm!!!

2023. nov. 20. 19:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Mi lenne. Beviszi most az ügyeletre, holnap meg találkoztok.
2023. nov. 20. 19:18
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Hát ja, ha a gyerekkel van valami gond, ha nem is szó nélkül, de ott fog hagyni. Ami elég normális dolog, nem? Egy beteg gyerek, akiért szülőként felelősséggel is tartozik, nyilván prioritást élvez a puncival szemben.
2023. nov. 20. 19:19
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Hagyd békén.
2023. nov. 20. 19:20
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem ismerkednék gyerkes férfival. Saját gyereket sem akarok, másét pláne nem, a hab a tortán meg az ex. Egy igazi apának mindig fontos lesz a gyereke, és ez rendben is van. De nem akarok ennek alárendelődni. A gyerekhez fog igazodni minden esetben, a láthatáshoz, közös programokhoz stb. Az ex partnerek is csúnyán be tudnak kavarni. Nekem ez a balhé nen hiányzik. Neked is át kell gondolni, hogy belefér-e. A gyerek megérdemli az apja figyelmét, ha ezt nem tudod helyén kezelni, akkor neked sem való ez.
2023. nov. 20. 19:20
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
A gyerek az első és ez jól is van így. Magyarul ha baj van a gyerekkel lefogja szarni hogy mondjuk veled randizna vagy randizik megy a gyerekért és viszi.
2023. nov. 20. 20:25
 6/19 Zeusz89 ***** válasza:
0%

Istenem segíts!

Nekem meg azért nincs 34 évesen családom, mert ennek a palinak két nője van!

Ott a felesége, aki kidobta (gondolom nem ok nélkül!) és ott az új nő, akit azért akar felszedni, mert már úgy hozzá szokott ahhoz, hogy van minden nap tiszta gatyája.

Komolyan nem értem, hogy mire számítotok ti nők?

2023. nov. 20. 20:30
 7/19 anonim ***** válasza:
67%

Azt te tudod, hogy elvált, gyerekes férfit el tudsz-e képzelni társadként.

Nekem viszont nő létemre ismerkedéskor pont az lenne a red flag, ha egy olyan helyzetben, amikor a gyerekének szüksége van rá, cserben hagyná egy randi kedvért, amit simát át lehet tenni más időpontra.

Nem kell szerintem hozzá túl nagy élettapasztalat, hogy az ember felismerje, hogy aki ilyen személyiség, annak később egy párkapcsolatban se te, sem adott esetben a közös gyereketek sem lesz fontosabb, mint a pillanatnyi egyéni érdekei.

(És itt most nyilván arról beszélek, hogy pl. szükség esetén orvosi ügyeletre vinni a gyerekét elsőbbséget élvez, nem pedig arról, hogy az exe bármikor indokolatlanul ugráltassa kénye-kedve szerint.)

2023. nov. 20. 20:34
 8/19 anonim ***** válasza:

"Ott a felesége, aki kidobta (gondolom nem ok nélkül!) és ott az új nő, akit azért akar felszedni, mert már úgy hozzá szokott ahhoz, hogy van minden nap tiszta gatyája."

A te logikád alapján a férfi volt felesége vagy a kérdező meg tűpontos diagnózist tudna arról adni így ismeretlenül, hogy miért a te hibád, hogy 34 évesen nincsen családod, és még párkapcsolatod sem.

2023. nov. 20. 20:37
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Menj el vele az ugyeletre. Hisz te vagy a gyerek uj potmamaja…..
2023. nov. 20. 23:50
 10/19 anonim ***** válasza:

Igen, bármikor előfordulhat. Ha vele maradsz, el kell fogadnod, hogy a gyerek meg az anyja az életetek része lesz, és te az utolsó leszel a sorban. Kell ez neked?

N

2023. nov. 21. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!