Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknál ez a normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál ez a normális beszélgetés majd lekoptatás, vagy ez mi, az ilyen mindennapos?

Figyelt kérdés

Nem vagyok nagy chatelő főleg a férfiakkal.

Én nem értem, művelt, okos, igényes nő vagyok. Voltam olyan szerencsétlen, hogy a saját nyugalmamat felforgatva megkeresetem egy férfit a közösségi oldalon, majd ő írt rám de mint egy óvodás eltűnt...vagyis lehet csak nem jelentettem semmit és szórakozott, kiváncsi volt, unatkozott, de sokat agyaltam, hogy én írtam-e olyat, hogy azt hitte le akarom koptatni, mert elég nehéz pillanatomba talált meg, amúgy meg napi egy egy üzenetet írtunk, ezért én pár héttel később próbáltam nyitni ismét, de lepattintott egy olyan dumával, hogy nagyon pörög most az élete, mert új munkahelyen van...de még megkérdezte, hogy velem mi van pontosabban egy "vld" amiről azt se tudtam először mi a szösz 😂 majd egy hétig meg se nyitotta a válaszomat, amiben próbáltam kérdezni is, hogy továbbvigyem a beszélgetést. Kitöröltem a válaszaimat gondolván már úgy se nézi, na azt rögtön megnyitotta...egyébként arcra nem vagyok egy top 10es de azért bányarém se, gondolom én, az alakomat meg minden nő irigyli, meg a pasik is dícsérik.

Na egy szó mint száz...sajnálom szívesen megismertem volna, de ha neki nem kellek legalább jó lenne egy pár tényleg használható tanács (bár lehet nem itt kéne kérnem), hogy legközelebb ha még elém sodor valakit az élet ne így alakuljon.

2023. nov. 16. 19:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, lehet ezen nyűglődni, ettől még el kell fogadni, hogy nem te vagy a másiknak a világ közepe.
2023. nov. 17. 19:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból írtam a kérdezőnek privát üzenetet. Nyilván válaszolni elfelejtett. Hol marad az annyira emlegetett udvariasság, korrektség?
2023. nov. 18. 11:16
 23/25 A kérdező kommentje:

Túlléptem a gondolaton, nagyon nincs más, amin túl kéne lépni, és nem is kell, hogy bárkinek bárki a világ közepe legyen.

Azért jó, hogy van ez az oldal ha másra nem is, de terápiás jelleggel. Persze itt is el kell tudni engedni a degradáló válaszokat...de legalább az ember nem a környezetét fárasztja. Már csak az lehet ciki, ha valaki magára ismer itt.😂

Szomorú társadalomban élünk, szerintem egy igényes, józan életű, érdekes embert megismerni mindig egy ajándék az élettől. Persze nyilván tudni kell hol a határ, és nem szabad belemászni a másik privát szférájába, de megfelelően kommunikálva azt is lehet jelezni, ha valaki sok, még jó, hogy az asszertív kommunikáció tanulható. :) Aztán az se baj, ha a másik nem akar szoros kapcsolatot az illetővel...ilyen is van attól még jóba lehet lenni, maradni.

Kedves 22-es!

Sokan írtak, senkinek nem válaszoltam. Itt kommentben megköszöntem a válaszokat. :)

Én pont annyit várok el másoktól mint, amit én is adok.

Az, ha valakire ráírok még ha remélem is a választ nem várom, vagy várhatom el, hogy írjon és tudom, hogy egy szavam se lehet, ha nem kapok választ. Pont ezért írtam az illető férfinak is azt, hogy ha van kedve és ideje akkor írjon. (Egyéb iránt, mint mondtam először ő keresett.)

Erre ha nem írt volna semmit tiszta sor. Ha ír de nem kérdez vissza akkor is ok. De ha ír és visszakérdez legalább arra vegye a fáradtságot, hogy elolvassa amit válaszként kap, ha már a továbbiakban nem is akarja folytatni a beszélgetést. Na szerintem ez a korrekt.

Mégegyszer köszönöm, aki időt szánt a válaszadásra!

2023. nov. 18. 21:57
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ilyen esetben tényleg nem érdemes privátokkal ugrani rá senkire, csak gondoljátok végig egy kicsit empatikusan az egészet. Kérdező csalódott, pont az nem ír neki vissza aki számára most a legfontosabb lenne. Erre kap random emberektől kéretlenül üzeneteket. Ha alapból máskor vissza is írna, ami most történik vele éppen az lehúzza annyira, hogy biztosan nem fog jófejségből visszaírogatni senkinek, pont most amikor így járt ő is, mint amiről a kérdés is szól.

Amúgy meg egyet kell értenem, valóban szomorú társadalomban élünk. Kell ehhez az egészhez egyfajta jóértelemben vett irónikus életszemlélet és némi egészséges cinizmus, különben nagyon hamar ki tud égni az ember.

2023. nov. 18. 22:13
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szomorú társadalomban élünk, szerintem egy igényes, józan életű, érdekes embert megismerni mindig egy ajándék az élettől. Persze nyilván tudni kell hol a határ, és nem szabad belemászni a másik privát szférájába, de megfelelően kommunikálva azt is lehet jelezni, ha valaki sok, még jó, hogy az asszertív kommunikáció tanulható. :) Aztán az se baj, ha a másik nem akar szoros kapcsolatot az illetővel...ilyen is van attól még jóba lehet lenni, maradni."

Basszus, de jó volt ezt olvasni! Annyira kevés ilyen ember van a mai világban, aki így gondolkodik sajnos. Én szinte szóról szóra ugyanezt próbáltam elmagyarázni annak a lánynak akit a 8-as válaszomban említettem.

2023. nov. 18. 22:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!