Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizessem ki neki?

Figyelt kérdés
ez egy lehet vicces vagy buta kérdé...lehet nem is ide való..de a lányom apjától elváltunk ezer éve és nem is vagyunk valami jóba. nem fizet gyerektartást, 3-4 havonta vesz a gyereknek valamit, pl ruha, cipő stb HA én megkérem. vett most a gyereknek egy 40 ezer ftos kabátot, ami nem is teszik neki és nem is hordja. mivel én 2 gyereket tartok el egyedül és mindent megadok nkeik, nekem a legsz@rabb dolgaim vannak :D ez a kabát meg tetszik és jó is rám. azt mondta a láynom tartsam emg :D de nyilván nem úgy müködik. ha kifizetem a kabátot az apjának 2 részletbe akkor szerintetek hordhatom? vagy inkább vegyem meg ugyanezt? max jövő télen, mert egybe nem tudom kifizetni
2023. nov. 15. 13:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
De az állam megelőlegezi es majd ha lesz meloja behajtja rajtad. Attol h munkanelkuki ne a gyerek szívjon már hogy ezert neki nem jut.
2023. nov. 15. 14:03
 12/16 A kérdező kommentje:
amúgy ő ezt látta. anno mikor elváltunk, én nem voltam itthon és ő bement a közös lakásunkba az anyjával és mindent elvittek amit anno kaptam anyostól (is). a gyereknek a turmixgépét, egy kávés készletet, ágynemüt midnent, amit anno kaptam tőle/tölük. mit várok a fiától? ki se néztem belőlük ezt :( ugyanezt csinálta a mama is. ha vett valamit a gyereknek, akkor mielőtt eladtam bármit, meg kellett kérdeznem, hogy eladhatom e mert tőlük kapta. általába vissza kérték. az ilyenekkel leállni vitázni? semmi értelme.
2023. nov. 15. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

*jav az állam behajtja rajta.

Ezekkel nem neked kell foglalkozni. Hanem a birosag foglalkozik vele.

2023. nov. 15. 14:04
 14/16 A kérdező kommentje:
be volt adva, de nem történt semmi. nagoyn komoly ügyvédje volt/van. elintézte...talán haladást kért vagy nem tudom, de nem történik semmi évek óta. én már bele fáradtam.
2023. nov. 15. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem is kell vitaznod neked!

Kèrj gyt emelést is. Vegrehajtast is megeleőlegezést is.

Nem te vagy a hatóság. Semmi dolgod csak elinditani az eljárást.

2023. nov. 15. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Neh mar kifizesd. Hirdd es kesz ingyen.
2023. nov. 15. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!