Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizessem ki neki?

Figyelt kérdés
ez egy lehet vicces vagy buta kérdé...lehet nem is ide való..de a lányom apjától elváltunk ezer éve és nem is vagyunk valami jóba. nem fizet gyerektartást, 3-4 havonta vesz a gyereknek valamit, pl ruha, cipő stb HA én megkérem. vett most a gyereknek egy 40 ezer ftos kabátot, ami nem is teszik neki és nem is hordja. mivel én 2 gyereket tartok el egyedül és mindent megadok nkeik, nekem a legsz@rabb dolgaim vannak :D ez a kabát meg tetszik és jó is rám. azt mondta a láynom tartsam emg :D de nyilván nem úgy müködik. ha kifizetem a kabátot az apjának 2 részletbe akkor szerintetek hordhatom? vagy inkább vegyem meg ugyanezt? max jövő télen, mert egybe nem tudom kifizetni
2023. nov. 15. 13:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly? Hordd es kesz.

Nem tudod behajtatni rajta a gyerektartast?

2023. nov. 15. 13:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy fizesd ki neki, szerintem az elég gáz lenne. Az már a lányodé, azt csinál vele amit akar, és az apja hibája hogy nem olyat vett ami tetszene is neki.

Viszont cserébe vegyél a lányodnak egyet, vagy ha később lesz annyi pénzed akkor valami mást, amit ő szeretne.

2023. nov. 15. 13:27
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki fizetné ki, hordjad csak nyugodtan.
2023. nov. 15. 13:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem marhára nem a kabát érdekelne hanem bírosági eljárással bevasaltatnám a gyerektartást mert az a gyerekek pénze tanulmányra nyelvre vagy gyűjteni vagy kedvenc dolgaikra egy nagyobb karacsonyfára. Te is tölük veszed csak el azzal hogy nem vasaltatod be.

En ugy megmondanám h kosz a kabátot a fogszabalyzo megolt 30 ezer a szemuveg 50 az ebedje a suliba 20 ezer a cipojuk x szer 15 ezer az angol tanárja y/hó az egyetem x százezer/félév aztan a babakotveny 10 ezezerrel gyűlik 20 helyett ami egy gyereknél 18 évesen 4 milkio helyett 2 millio csak. Tehat buknak 2 milliot amikor ott lesznek hogy tovabb kene tanulni meg a kollegium.

A kulon tancorákrol sportol zoldsegrol nem is beszélve.

Hiaba vállalsz minden koltseget magadra szamold ki azt is mennyit buktok gyt nelkul.

2023. nov. 15. 13:30
 5/16 anonim ***** válasza:
*a fogszabályzó meg volt 30
2023. nov. 15. 13:30
 6/16 anonim ***** válasza:
54%

1 gyerek esetén a legkisebb osszeg 20 ezer a gyt? Azzal számolva az 18 éves korig az 4 millio felett van.

Ez a legkisebb inflaciomentes "aprópénz" is.

Majd magyarázd meg neki 18 évesen miert nincs jogsija ws miert menjen only fansra.

2023. nov. 15. 13:38
 7/16 A kérdező kommentje:
van birosági végzés de nem fizet. vele is megbszéltem, kértem szépen hogy legalább 20at fizessen a kajája ki jöjjön belple. azt mondta neki is van bőven mit fizetni. nem lehet rajta behajtani. semmi nincs a nevén, bejelentett munkaheyle sincs. de nyilván a 3 kocsi meg a lakás meg a 2 motor az anyja nevén van :D mindegy...majd vissza kapja az élettől. de leorditaná a fejem ha meglátná rajtam :/ iszonyat egy bunkó ember. a gyereknek vettem természetesen egy olyat amit ő szeretne. ő mondta hogy anya hordjad ,nekem nem kell. de mindent amit vett enki, és pl kinőtte, azt vissza kérte. legyen az cipő vagy bicigli...ezt is vissza kéri ha "csak úgy" én hordom. nem akarom magam megaláztatni emiatt
2023. nov. 15. 13:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi joga nem volt visszakérni a cuccokat eddig se.

Állj ki magadért kérlek.

2023. nov. 15. 13:57
 9/16 A kérdező kommentje:
tudom hogy nicns joga vissza kérni a dolgokat. de kezdjek el vele veszekedni? így is megkapom hogy egy pénzéhes vagyok. pedig ha valaki akkor én tuti nem. ez az ő szégyene, viszont mindent amit én modnok az hülyeség emg én buta vagyok. nincs már energiám emggyőzni és kötekedni vele. inkább rá hagyom
2023. nov. 15. 14:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szépen add be a kérelmet gyermektartás megelőlegezésére. Akkor megkapod (asszem egy évig) az államtól, ő meg majd leboxolja szépen az állammal, hogy befizeti vagy leüli a tartozást.
2023. nov. 15. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!