Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizessem ki neki?
Ez most komoly? Hordd es kesz.
Nem tudod behajtatni rajta a gyerektartast?
Dehogy fizesd ki neki, szerintem az elég gáz lenne. Az már a lányodé, azt csinál vele amit akar, és az apja hibája hogy nem olyat vett ami tetszene is neki.
Viszont cserébe vegyél a lányodnak egyet, vagy ha később lesz annyi pénzed akkor valami mást, amit ő szeretne.
Engem marhára nem a kabát érdekelne hanem bírosági eljárással bevasaltatnám a gyerektartást mert az a gyerekek pénze tanulmányra nyelvre vagy gyűjteni vagy kedvenc dolgaikra egy nagyobb karacsonyfára. Te is tölük veszed csak el azzal hogy nem vasaltatod be.
En ugy megmondanám h kosz a kabátot a fogszabalyzo megolt 30 ezer a szemuveg 50 az ebedje a suliba 20 ezer a cipojuk x szer 15 ezer az angol tanárja y/hó az egyetem x százezer/félév aztan a babakotveny 10 ezezerrel gyűlik 20 helyett ami egy gyereknél 18 évesen 4 milkio helyett 2 millio csak. Tehat buknak 2 milliot amikor ott lesznek hogy tovabb kene tanulni meg a kollegium.
A kulon tancorákrol sportol zoldsegrol nem is beszélve.
Hiaba vállalsz minden koltseget magadra szamold ki azt is mennyit buktok gyt nelkul.
1 gyerek esetén a legkisebb osszeg 20 ezer a gyt? Azzal számolva az 18 éves korig az 4 millio felett van.
Ez a legkisebb inflaciomentes "aprópénz" is.
Majd magyarázd meg neki 18 évesen miert nincs jogsija ws miert menjen only fansra.
Semmi joga nem volt visszakérni a cuccokat eddig se.
Állj ki magadért kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!