Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha messze van a pasi több km-re az első találkozásnál ő jön hozzám fizessek neki a benzinbe?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 13:11
2/10 anonim válasza:
Nem de ha később fizetnél akkor a nők 5%-ba tartoznál aki nem ingyen viteti a seggét. :D
3/10 anonim válasza:
Ne, de akkor hívd meg te valamire.
4/10 anonim válasza:
En ugy gondolom, hogy o hivott randira, o nevezte meg a helyszint, igy nem kell. Ettol fuggetlenul gesztuskent felajanlhatod, ha komolyan gondolod. O meg lehet gavaller es nem fogadja el. Megkoszonod, mosoly, ennyi. Szerintem eleg beszedes, ha egy ilyen interakcio lejatszodik. De talalkoztam mar olyan novel is, aki ragaszkodott ahhoz, hogy fizeti a felet a fogyasztasnak. Van akinek ez a tipus bejon, van akinek nem. Szamomra azt jelenti, hogy ontudatos, meghuzza a hatarait, nem engedi targyiasitani magat, penzzel nem megveheto. Nekem az ilyen pozitiv, mert latom rajta, hogy nem rendelodik ala a masiknak es van tartasa, onbizalma. Mas kerdes, hogy kesobb hogyan reagal a gesztusokra, mert illik elfogadni. En ezert orulok, amikor valaki az eloszor leirt modon reagal, de barmelyik verzio lesz is, nem ez a mervado. Nincs ilyen, hogy kell, csinald ugy, ahogy akkor erzed. Legyel onazonos, oszinte. Szerintem ez fontosabb. A ferfiak azzal szamolnak, hogy nem fogsz beleadni semmit, kulonben el sem indulnanak.
5/10 A kérdező kommentje:
Hozzám jön. Itt is alszik. Főzök vacsit stb.
De ugy érzem ugy lenne tisztességes ha felajánlom hogy kifizetem a felét.
2021. febr. 24. 13:33
6/10 anonim válasza:
Amikor hozzám járt a párom (80 km) akkor soha nem engedte, hogy adjak a benzinbe pénzt. Felajánlhatod, én is így tettem, de ha normális felfogása van, nem fogja elkérni. Nekem mindig azt mondta a párom, hogy az sokkal többet ér, hogy az időmet/pénzemet arra fordítom, hogy főzök neki.
8/10 anonim válasza:
Első találkozás/ ott alszik. Figyeld írok egy nagyon ronda dolgot, amit férfiak szoktak számolni ilyen első ott alvós találkánál. Nos , mindig a prostik árfolyamát nézik, tehát fél óra 10-15 óra 15-20. Nos nem kell matek zseninek lenni, hogy akár 200km utazás is belefér oda-vissza, ha hozzád megy egy estére és ott lesz egész móka reggelig, míg ugye a krvának véges az ideje.
9/10 anonim válasza:
8.-nál a pont! Férfiként csak megerősíteni tudom, hogy jó a matekja.
10/10 anonim válasza:
Mennyibe fog kerülni a vacsora? Szolgálsz fel italt? Desszert lesz?
Egyébként én úgy gondolom, hogy a házigazda állja a vacsit, ő készül, ő takarít, az utazó állja az utazást, és az ő ideje meg az utazásra megy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!