Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkapcsolatnál mennyi az az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatnál mennyi az az idő amit várni lehet az első találkozásig?

Figyelt kérdés
Ha úgy érzitek menne kettőtök között a dolog. Mennyi az az idő amit várnál a másikra hogy találkoztatok legelőször?
2021. febr. 16. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
0
2021. febr. 16. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Én 4 hónapot vártam. Megérte :)

N

2021. febr. 16. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten attól is függ, hogy milyen messze laktok egymástól. Ha mondjuk egy Szeged-Budapest távolságról beszélünk, az 3 óra alatt simán levonatozható, szerintem 1-2 hét beszélgetés után elkezdhettek szervezkedni. Viszont ha mondjuk olyan szinten lakik külföldön, hogy repülnie kellene, még tovább ismerkednék, de fontos, hogy személyesítsük pl. videobeszélgetéssel. Ott szerintem attól függ, hogy milyen hamar jön össze a repjegyre való, illetve mennyi idő alatt alakul ki a bizalma annak, aki kirepülne a másikhoz.
2021. febr. 17. 05:11
 4/8 anonim ***** válasza:
A lehető leghamarabb, ahogy össze tudjátok hozni.
2021. febr. 17. 07:36
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Azért azt azért szögezzük le, hogy amíg nem találkoztatok egyszer sem, addig az nem kapcsolat. Sokszor az emberek tök máshogy néznek ki élőben. Én pl egyszer találkoztam egy pasival, aki (egyébként jóképű volt), de mivel minden képén kiretusálta a szarkalábakat, és ráncokat a szeme körül, élőben kb 5-6 évvel idősebbnek nézett ki, ami azért kicsit meglepett. Másik teljesen triviális példa, hogy lehet igénytelen, büdös a szája... Úgy összességében az emberek teljesen mások élőben.
2021. febr. 17. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mennék bele távkapcsolatba.
2021. febr. 17. 16:52
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
4-5hónap volt mire először találkoztunk. Azóta 3éve együtt vagyunk, úgyhogy megérte :)
2021. febr. 17. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
1,5 év után. Teljesen megérte!
2021. márc. 9. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!