Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatnál mit csináljunk első találkozáskor?
370km van köztünk.
én 25vagyok lány, ő 18 fiú
én utazok hozzá és mivel fél napot utazok , ott alszom hogy ne kelljen hazasietnem vonatra.
mit csináljunk először hova menjünk? és..mit csináljak hogy ne legyen furcsa együtt aludni..? sexelni nem hinném hogy kéne elsőre..
meg én ..nagyon tapasztalatlan vagyok még..lehet furcsa de nekem még nem volt normális kapcsolatom, 1x sexeltem de, az olyan volt hogy kihasznált a srác és sajnos nem jöttem rá..
szóval nem igazán tudom hogy kell csókolózni, hogy kell viszonyulni..
vagy mit merjek csinálni elsőre? csak pusziljam meg? vagy más is? vagy mit..
Nincs ebbe semmi kötelező. Majd ahogy jön.
Elsőre ne feküdj le vele, ha amúgy is rossz a tapasztalat. ( Zárójelben: nem fiatal ő hozzád????)
"nagyon szeretjük egymást" úgy, hogy még nem is találkoztatok? Elég furcsa.
Mit jelent az, hogy "ott alszol"? Abban a városban, vagy az ő lakásukban? Külön szobában?
Ez is elég gáz, elsőre ott aludni. Szerintem legjobb, ha kiveszel egy szobát valahol a környéken, és egy pár órára találkoztok valamilyen közterületen.
Ezek a netes távkapcsolatok eléggé hamvába hótt dolgok.
25 eves nö lettedre nem tudod mit csin elobb hat vagy kamu a kerdes vagy csak iq vagy nezzetek tv! vagy epp besz az idojarasrol! -.-
különben meg neki kene terveket csinalni!!! kajalni menni moziba menni stb....
en jelenleg a baratnomet 1 honapja nem lattam mivel kulfoldon melozom en 25 ö 21 es az elsodleges dolog a szeretgetes es a sex lesz utanna meg raerunk beszelgetni a dolgokrol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!