Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nárcisztikus személyiségjegyeket hordozó manipulatívabb nők általában kikkel szoktak összejönni?
Olyannal aki gyengébb náluk, akit el tudnak nyomni, manipulálni, kihasználni és bántalmazni? Vagy olyannal aki hozzájuk hasonló, csak épp ebben a jellemvonásban is dominánsabb náluk? Vagy esetleg egy teljesen érzéketlen valakit választanak, akire semmi nem hat? Melyik lehet a jellemzőbb, ki mit tapasztalt?
Illetve mivel ez a típus kellően gátlástalan is hozzá, azt is meg kell kérdeznem, hogy a kapcsolatuk mellett szeretőnek főleg milyen embert szoktak maguknak keresni?
Aki ismer hasonló történeteket, főleg azoktól várom a meglátásokat.
Olyanokkal, akik nem veszik észre, elsőre, hogy kivel vannak, mert nem értik a jeleket, nem fogják fel, hogy kivel van dolguk, csak abból indulnak ki, amit a nő mond, mert ugye ő okos es nem akar mozizni, akiket át lehet verni, meg lehet csalni mert vevő a hazugságaira, mézédes hazug szövegére.
Az ilyen nők általában nem dicsekszenek a hódításaikkal es nagyon vigyáznak, hogy extra becsületesnek tartsak őket, ezért facebookon folyton a moral es hűség témákról oszt meg előadásokat, ami belőle hianyzik es hogy meg veletlen se gondoljak, hogy miket művel. Képes beszerezni haziallatot ilyen színpadi kelléknek hogy ő állatbarát.
Miert fárassza magat az imidzsel, gondolja a normalis ember, mert nem beyonce, de neki betegesen fontos, hogy becsuletes szentnek lássák, ne kérdezd miert , ez része a személyiség zavarának es barmire képes hogy ne lepleződjön le. Általában nagyon ügyesen intézi a mocskos dolgait es boldog es büszke hogy átver megcsal a es minél többen szenvednek miatta, annál büszkébb magára, tehát figyelem! Nincs lelkiismeret-furdalása, mint más normál nőnek ahogy lenne ilyen esetben hanem büszke es úgy érzi, hogy nem fog ő megfelelni hulye társadalmi normáknak. Mert ő fölöttük van. Es neki joga van élni.
Általában megtalálja azt a szinten nárci szeretőt, nagyon gyakran találnak egymásra , aki előtt nem kell szégyellje a szemétségeit, mert ugyanaz az értékrend es ketten terveznek párjaik ellen. Beviszik egymást a családjaikba mint családi barát stb ez is külön elvezet, hogy a a pasija nem tudja hogy mi folyik ezáltal is felsőbbrendűnek érzi magat. Okosnak.
A titkos kapcsolata se a szerelemről szól hanem aljaskodások megszervezéséről.
Ha ketten maradnának egymast ennék meg
"Az ilyen nők általában nem dicsekszenek a hódításaikkal es nagyon vigyáznak, hogy extra becsületesnek tartsak őket, ezért facebookon folyton a moral es hűség témákról oszt meg előadásokat, ami belőle hianyzik es hogy meg veletlen se gondoljak, hogy miket művel. "
Ez pontosan így van, magát teréz anyánsk beállító, titokban nős férfira vadászó nőszemély. Fb-on erkölcsös idézetek borítják a híroldalát, hangoztatja, hogy ő mennyire jó ember! sose lenne képem ehhez, de neki vastag bőre van. Mennyire átlátszó és nevetséges, mindig dícséri magát és elvárja a bókokat dicsereteket, mivel én nem vagyok ilyen ajnározó, igy próbalja kicsikarni mindenféle keresztkérdésekkel. Szerinted jól nézek ki? Jól áll ez a ruha rajtam és ehhez hasonló, rettenetesen fárasztó, locsi fecsi, üzenetben millió smiley, lelkes, gyorsan valtozik, hirtelen haragú lesz ha nem írok azonnal, számonkérő, kioktat. Biztos azt hiszi, hogy vevő vagyok a az általa kiszabott bűnbakságra.
labilis. Munkakapcsolatba vagyok vele, mindig keres, érdeklődik ezért azért, kissé már zaklatás kategória. Ha más véleményen vagytok, azonnal kimutatja a fogafeherjet, ezt nem gondoltam rólad! Miért csinálod ezt? Hagyjuk! Menj a pcsába! Tűnj el, stb és tudod miért? Mert nem értünk egyet egy politika kerdesben, szóval egyből támad ez a szent ember ha valakivel nem egyezik a nézőpontuk. Olyankor nyers és lekzelő. Baromira gyorsan sértődik,gyerekesen végletes vagy nagyon szeret vagy nagyon utál, de mindig visszakúszik mert kell neki a figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!