Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznált?

Figyelt kérdés

5 éve ismerem a férfit.

3 éve meghaltak a szülei. Családja is van,és nekem azt mondta,hogy nem fogja öket a fájdalmával öket terhelni,nem fog összeomlani előttük. Mondjuk ez igen nem normális hozzáállás részéről,de nem firtattam a dolgot. Ezek után messengeren,szóban írtó sokat beszélgettünk,kibeszélte fájdalmát,megnyílt lelkileg és amikor ilyen szokás ebben a gyászfolyamatban.

Igencsak mellé álltam,tartottam benne a lelket,habár nem igazán helyeseltem mikor ebben a családjának kéne segíteni.

Ahogy telt az idő egyre jobban lett. És egyik napról a másikra írt egy kis regényt,meg próbáljak többé írni,mit képzelek én,hogy írogatok neki mikor a felesége kezében van a telefon?! Ez volt a lényeg az irásában.

Csak néztem mint a moziban,hogy most mi van?

Igy köszöni meg ez a hála? Mikor Ő jött hozzám,hogy segítsek? Egyszerűen nem térek napirendre,annyira bosszant,hogy kihasználta a jó hiszeműségemet!?

Nagyon bánt ez az egész.

Gondoltam megköszönöm neki azzal,hogy ráírok a feleségre,hogy legközelebb,ha meghal valakije akkor legyen szíves álljon a férje mellé.

Bánt a dolog nagyon,mert nem érzem azt,hogy ezt érdemelném ezek után.

2023. nov. 11. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A felesége biztos besértődött miután meglátta hogy veled beszél és lenyomott egy jelenetet. Aztán emberünk rajtad vezette le a feszültséget. Ennek ellenére nem valami szimpatikus tag, nem te rontottad el, ne érezd magad bántva, inkább felejtsd el ezt az embert
2023. nov. 11. 19:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen,mondasz valamit 1-es,mégha tényleg bánt valahol a dolog.

Nem baj...látszik is,hogy csak kirakat élet az övék ezek szerint,ha máshol keres vigaszt!

2023. nov. 12. 06:02
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es. Kérdőre vontam személyesen.

Nem,nem volt igaz,hogy a feleség kezében volt a telefonja. Csak kellett valaki aki segít neki ebben,mert a feleség nem akart mélyebben foglalkozni ezzel a dologgal. (Szép házasság)!

Most már jól van,már nem kell támasz.

Szóval hazudtál valamit,hogy valahogy leráz?! Nem lehetet volna tisztességesen megoldani részedről?(kérdeztem).

Ez után beült az autóba és elhajtott. Még annyit mondott,hogy a feleségemnek egy szót se merjél szólni!

Álltam döbbenten,miközben elhajtott!

2023. nov. 19. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Hát kemény, én csak tippeltem hogy mitől lehetett. Mindenesetre, nem szimpi a faszi. Dobnám az életemből, de ezt neked kell eldönteni. Érezted te, hogy csak kihasznált.

Azt nem tudom a feleségének érdemes-e mesélni erről, még a végén megkeres téged aztán ki tudja mit csinál. Inkább csak felejtsd el és ezt az egészet, találsz te magadnak jobb embert is ennél.

2023. nov. 19. 14:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen,tényleg jók voltak a megérzéseim!

Ezek után dobni kell egy ilyen barátot,ez IS megtanított,hogy kell az a három lépés,még barátságban is,ha nő ha férfi az illető!

Így,hogy "szuper"a házasságuk,mert ez sokat elárult...kívánom,hogy maradjanak is ebben a boldogtalanságban egy életre!

Nem lesz mesélve a feleségnek,elég bűntetés egymásnak!

Köszönöm,hogy reagáltál,válaszoltál,kedves egyes! 🙂

2023. nov. 19. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kezdtél el érezni iránta valamit?Akkor bánt valami,ha többet láttunk a dolgokba.Amúgy nem érdekelne az egész,ha csak baráti támasz voltam.
2023. nov. 21. 16:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Amit éreztem,sajnálat,empátia,együttérzés.

Lehet én vagyok rosszul bekötve,de,ha valaki padlón van és segítséget kér,én személy szerint nem fogok belerúgni,azaz elhajtani. Én e helyett meghallgattam,vigasztaltam,hagytam,hogy kisírja magát...

Nekem is pont úgyan ez jutott eszembe,amit Te kérdeztél(Nem kezdtél el érezni iránta valamit?)

Nem kezdet inkább Ő érezni? Mert sem rokont,sem családtagot nem választott,valamiért tudatosan kizárta a feleséget.

Pont hozzám jött akit csak 5 éve ismer? E idő alatt elkezdett vonzódni,érezni irántam? Passz,én nem vettem észre vagy nem láttam,mert azon voltam,hogy enyhüljön a fájdalma. És Ahogy írtam is legfelül,hogy ebben a családnak kéne segíteni stb.stb.

Engem csak az bánt,hogy önzetlenül segítettem,meghallgattam stb. Aztán benyög egy leb@szos üzenetet a messengeren. Hát az ember nem ezt várja reakcióként,ha ilyen szituáció alakul ki.

2023. nov. 22. 06:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Hónapok után feloldott messengeren. Karácsonykor rám írt. De mintha semmi nem történt volna.

Érdeklödö volt.

Na most miért vagyok újra "barát" azt csak Ő tudhatja,mert választ nem kaptam. Mi a cél?

Öszintén szólva nem tudott meghatni,csak meglepett ez a lépése

2024. jan. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!