Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak volt olyan veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak volt olyan veletek, hogy korábban egy nővel aki szerelmes volt belétek csak kihasználtátok de utána később megbántátok?

Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem, soha nem voltam gerinctelen, hogy szándékosan rosszat okozzak másnak. Főleg annak nem, aki bízna bennem.
2023. nov. 5. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
nem
2023. nov. 5. 02:06
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Érzelmileg soha senkit nem használtam ki, de volt ellenkező eset.
2023. nov. 5. 04:13
 4/6 anonim ***** válasza:
35%
Mi az a szerelem?
2023. nov. 5. 04:44
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

1 szándéktalanul is érvényes. Sokan el vannak tévelyedve azt hiszik minden jogos amit csinálnak.

Minden jó ha jó a vége is.

2023. nov. 5. 06:52
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Exem a legundorítóbb módon használta ki, hogy bízok benne és szeretem, gondoskodok róla. Tudta, hogy nem hagyom cserben, amíg beteg. Természetesen semmi baja az égvilágon, csak lusta volt dolgozni.

Nem hogy nem bánta meg, de még a végén engem hibáztatott. Olyan dolgokat állít, hogy én mit tettem vagy mit mondtam, ami nem igaz, mégis meg akar győzni, hogy én emlékszem rosszul.

Aki elég szemét hozzá, hogy kihasználjon, az nem fog hirtelen megváltozni és megszeretni. Az ilyen ember haláláig egy utolsó mocsok marad.

2023. nov. 5. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!