Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne csak a szex járjon a fejembe?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, az első kapcsolatom kb fél eve ért véget, azóta nem voltam férfival.

Az első 4 hónapban tök jól elvoltam, élveztem a szingli létet.

De mostmár a falat kaparok, annyira hiányzik a szex...

Egyéjszakás kalandba nem akarok belekeveredni, de múltkor már ehez is közel álltam.

Suliba is meglátok egy izmosabb srácot egyszerűen rögtön a szexre gondolok vele.

Eljarok futni, ott meg minden srác előttem fut, a ferfi futó nadrágban meg kiadja a fenekét, elől látom,hogy dudorodik.

Múltkor az edzőterembe konkrétan remegett a lábam amikor egy srác mellettem elkezdett labazni...

Sosem voltam egy szexfüggő, de ez mar nem egészséges,hogy nem tudok koncentrálni semmire sem.

És a maszti is csak ideig óráig segit...

Tudom hogy ciki, de ez van. :/

2023. nov. 11. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! A fáradt kamu kérdéseiddel miért nem a családodat fárasztod?
2023. nov. 11. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel állandó szexpartnert, ha ennyire kívánod a szexet? Én tuti így tennék, más vmnye meg kit érdekel?
2023. nov. 11. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Járj kövér ronda bunkó pasik közé, akkor rögtön elmegy a kedved tőle. Ne az edzőterembe vagy futni, jó pasik közé ne menj, vagy akkor kezdeményezz náluk legalább.
2023. nov. 11. 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Elmúlik ez :D Én is 18 éves szingliként egész nap csak b.asztam volna, tesi órán egy közepesen izmos osztálytársam a gyűrűn volt tudod ami lóg lefelé és én attól beindultam, egy másik levette a pólóját, alig vártam, hogy hazarohanhassak maszturbálni, folyton be voltam indulva mindenre, ha hotdogot evett valaki arra is. A húszas éveim végére ez megszűnt, talán havi 1 orgazmusom van de szerintem annyi sincs, pont nem érdekel a szex, akkor sem, ha van kivel csinálni, inkább olyankor ő vesz rá valahogy.
2023. nov. 13. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!