Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csinálja ezeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinálja ezeket?

Figyelt kérdés
1honapja vagyunk együtt nagyon szeretem és tudom h ő is engem. Múltkor megbantottam ezért ő direkt ki tett egy olyan képet a napjába fura amivel el érte azt h féltékeny legyek. Kapcsolatunk elejen amíg nem volt semmi elmondta számára fontos a volt ex barátnője sokat köszönhet neki és ha teheti segít neki amiben csak tud. Múltkor nem volt kedvem talakkozni vele így nem is írt nekem másfél napig. Hivogattam írtam neki aggódtam érte. Majd kiderult elmondta h a volt barátnőjénel volt ott aludt. Elmondása szerint nem volt semmi köztük neki csak barát.

2022. nov. 4. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, oké hogy sokat köszönhet neki, de akivel meg kapcsolatban van azt leignorálja és inkább az exével találkozik meg ott alszik ên biztos kidobnám.

Főleg hogy most jöttetek össze még friss a kapcsolat.

2022. nov. 4. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fasirtban vagytok mindig az exe istápolja majd a kislelkét. Gyenge jellem.
2022. nov. 4. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenre kurv*ra számíthatsz.... Lenne valami bajod, akkor se venné fel?

"Múltkor megbantottam ezért ő direkt ki tett egy olyan képet a napjába fura amivel el érte azt h féltékeny legyek."

Mi fura? Nem fura ezen semmi. Provokál direkt.

Annál a résznél, hogy hívogattad, nem vette fel, aztán kiderült az exel aludt, igencsak elkerekedett a szemem.

1hónap még lóf*sz a tengerbe.

Nekem ebből, amiket írsz, egy hitvány ember képét festi le, aki provokálja a másikat, meg nem is tiszteli.

2022. nov. 4. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Az exénél aludt, de nem történt semmi? Úgy vágnám ki...

Vagy megmondanám, ez volt az utolsó ilyen, mert a legközelebbi után én meg más férfiaknál fogok aludni.

2022. nov. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!