Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne csak a szex járjon a fejembe?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, az első kapcsolatom kb fél eve ért véget, azóta nem voltam férfival.

Az első 4 hónapban tök jól elvoltam, élveztem a szingli létet.

De mostmár a falat kaparok, annyira hiányzik a szex...

Egyéjszakás kalandba nem akarok belekeveredni, de múltkor már ehez is közel álltam.

Suliba is meglátok egy izmosabb srácot egyszerűen rögtön a szexre gondolok vele.

Eljarok futni, ott meg minden srác előttem fut, a ferfi futó nadrágban meg kiadja a fenekét, elől látom,hogy dudorodik.

Múltkor az edzőterembe konkrétan remegett a lábam amikor egy srác mellettem elkezdett labazni...

Sosem voltam egy szexfüggő, de ez mar nem egészséges,hogy nem tudok koncentrálni semmire sem.

És a maszti is csak ideig óráig segit...

Tudom hogy ciki, de ez van. :/

2023. nov. 11. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
4%

Egy nimfomán pasit javaslok kapcsolatra!

Nőként ez érdekes...

Azt hittem egy nőben több a tartás? 🤔🤷‍♀️

Én ugyan jelenleg is egy nagyon hosszú kapcsolatban élek, de soha nem a szexen járt az eszem! Valahogy a megélhetés mindig fontosabb volt. 33/N

2023. nov. 11. 14:57
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Kamu szerintem. Amúgy ha tényleg léteznél, akkor itt rendezhetnél egy versenyt aki nyer megkap téged, lehet részt is vennének sokan, bár lehet mégse mert a fiúkák csak beszélni tudnak néha. Ja lehet ezt is férfi írta ki.
2023. nov. 11. 15:06
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Lehet az, de létezik is ilyen, főleg egy éppen kamaszkorból kilépő lánynál, ez egyáltalán nem csoda szerintem, tombolnak még a hormonok.

Egyidős vagyok vele, én is voltam így.

Én egy hosszabb távú, laza kapcsolatot kerestem, amíg romantikus kapcsolatot nem akartam.

Na meg egy hobbi, ami leköti az agyad, és/vagy sportolás sokkal többet segít ebben is mint gondolnád.

2023. nov. 11. 15:12
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Dolgoznak a hormonok... Ez ilyen.

Ez folyik a médiából is, plusz a társasmáz...

2023. nov. 11. 15:19
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Akkor menj bele egyszeri alkalmakba, nincs mitől félni ha teherbe esnél, mész abortuszra. Azt javaslom regisztrálj szex oldalra és éld ki vágyaidat.
2023. nov. 11. 15:20
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Be fog telni a postaladád..
2023. nov. 11. 15:39
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Budapest környékén laksz?

Ha igen, ismerkedj társkeresőn, ott biztos találsz valakit kapcsolatra, ha a környezetedben nincs

2023. nov. 11. 15:42
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Nem értem hogy ezzel pontosan mi a gond.

Keress egy dugópajtit azt csá

Lesz rá jelentkező

2023. nov. 11. 15:51
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Na már megint beindult a kamu-gyáros! Bizonyára a nőknek ez a legnagyobb problémájuk, és 19 évesen ezt itt panaszolják el, amikor kb. minden percben 200-an jelentkeznének. Ja, futó fiúk is, edzőtermi huszárok is. Bárki!

Sebaj, én is válaszoltam egy mérföldekről látszó kamu kérdésre! :)

2023. nov. 11. 16:03
 10/14 A kérdező kommentje:

Jahj nyilván,ha egy fiatal nő kívánja a szexet akkor ribi, ha meg nem fekszem mindenki alá akkor meg minek sirok...

Mire is szamitottam?

2023. nov. 11. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!