Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vetèlés óta nagyon röstellem magam,mit tehetnék?
Szeptemberben voltam 1 hónapos terhes,de sajnos elment. Azóta folyamatosan vele álmodok,és nagyon nehéz elengednem.
Már felemeszt ez az egész,és nem tudom mit tehetnék.
Gyereket nem szeretnék egyelőre,de nagyon nehéz ezt elengednem.
Volt már valaki hasonló szituációban?
A röstell szónak nem az a jelentése, aminek te használod.
Ha valóban szégyelled, hogy elvetéltél, olyan helyzetben én még nem voltam.
Most visszagondoltam, 2hónappal a vetélésem után még én is elég rosszul viseltem, de már próbálkoztam újra.
Nem hiszem, hogy valaha is elmúlik teljesen, de az biztos nem segít, ha direkt bele akarsz ragadni. Miért nem szeretnél gyereket? Eddig akartál, nem?
Amúgy, mit jelent, hogy 1 hónapos terhes? A terhességet hetekben számolják. 1hónaposnál még épp csak kimarad a vérzés. Kimaradt egyáltalán, vagy csak késett 2 napot és onnan tudod, hogy volt valami, hogy túl korán teszteltél?
Én 11 hetesen vetéltem el, tervezett és várt babát, 10 éve már, és még mindig sokszor eszembe jut, álmodok vele, és még mindig összeszorul a szívem tőle. Pedig van már egy egészséges 9éves gyerekem.
Annak idején nagyon magam alatt voltam, a kötelező kihagyás után egyből megfogant a fiam, végig rettegtem a 39 hetet, a születése után lett jobb.
De el nem múlik, soha szerintem. El kell fogadni valahogy, és másra koncentrálni. Kitartás neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!