Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul szervezem ha minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul szervezem ha minden pasit meghívok ugyanoda?

Figyelt kérdés

Társkeresés közepette írta az egyik netes pasi hogy 2 hét múlva az egyik szórakozóhelyen lesz egy adott buli. Visszaírtam neki, hogy oke megyek.

Aztán mivel nincs kivel mennem, így hívtam egy kollegámat is hogy ne égjek azzal, hogy egyedül menjek oda.

Ezen kívül tetszik nekem egy srác, akivel már randiztam de nemigen halad a dolog, és jeleztem neki(is) hogy lesz egy buli, esetleg ő is ott lesz e, írta igen.

De mivel ez az egy szabadnapom van mostanában, amikor teljesen szabad vagyok, így megkérdeztem az exem is akivel összejárok és mászkálgatunk néha pubokba is, hogy jön e, mivel szeretnék szexet is aznap, ő is mondta igen.

Most meg azon gondolkodom hogyan vitelezzem ki ezt az egészet, ha esetleg eljönne mindenki.

A céges kollegát remélem hogy lesznek ott haverjai, így nem lenne a nyakamon.

Az exemmel lennék, de ha jön az is aki tetszik, akinek nagyon valószínű szintén lesznek ott haverjai, vele is tudnék foglalkozni néha mivel az exnek nincs joga beleszólnia kivel állok szóba.

És ha megjelenne a tarskeres srác őt valószínű meg sem ismerném amiért eddig csak képröl láttam, de ha odajönne hozzám szerintem azzal is tudnék pár szót váltani.(ö képröl meg életmód miatt sem tetszik amugy élőben nem tudom ez mennyire változna)

Akkor jól szerveztem most, vagy nem?

2023. nov. 9. 16:23
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:

Hoppá 2 kollegát is hívtam. Az egyik velem jönne, a másik meg mondta lehet benéz majd a helyre.

Tehát 5 pasiról lenne szó..

2023. nov. 9. 16:26
 2/28 anonim ***** válasza:
94%
Marha szarul...
2023. nov. 9. 16:26
 3/28 A kérdező kommentje:

Akkor van még pár B terv is. Aki tetszik nem tudom 100re eljön e, ez miatt lehet vele megbeszélek vmit másik helyre is és kiszaladok a szórakozóhelyről majd és vissza.

És esetleg az exem későbbre hívom pl hajnalban mikor mennék vele "haza".

Igazából rugalmasan lehet lovisztikázni az egészet.

2023. nov. 9. 16:32
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól csinálod. Csak ne felejts el asztalt foglalni és kis sorszámos dobozt kitenni.
2023. nov. 9. 16:33
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
🤦🏻‍♀️ok
2023. nov. 9. 16:35
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nagyon kínos helyzet is kialakulhat, amiben mindenki rosszul/kellemetlenül/dühösen/átverve érezheti magát, akár te is. Több szék között eshetsz a pad alá. A helyedben ezt átgondolnám.
2023. nov. 9. 16:41
 7/28 A kérdező kommentje:

Nekem csak az számítana aki tetszik. De ő szerintem instabil. A többi(kollegák) csak arra kell hogy ne legyek egyedül, ne egyedül jelenjek meg.

A társkeresre kíváncsi lennèk de csak kicsit, mert netről egyáltalán nem fogott meg, ezért ö sem nagyon számít, hacsaknem élőben vmi nagyon más lenne, amit nemigen hiszek. Nem esélytelen de majdnem. Nemhinném hogy vele kihagynék vmit.

2023. nov. 9. 16:46
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a cél, hogy megismerjenek, akkor tökéletes.
2023. nov. 9. 16:51
 9/28 anonim ***** válasza:
32%
Apropó: szerintetek ribizli Emoji miért nincs? Sokszor jól jönne.
2023. nov. 9. 16:52
 10/28 A kérdező kommentje:

Az a cél hogy

1.nem akarok egyedül bemenni és egyedül lenni egy szorakozóhelyen.

2. Találkozni ismerkedni akarok vagy a kiszemelttel, vagy egy teljesen idegennel ott. (Ebből vagy összejön mindkét dolog, vagy egyik sem)

3.szorakozni, kiereszteni a gőzt.

4. Esetleg megtudni hogy a társkerest tényleg jogosan offolom e, de nem fontos tudnom, mert ketlem hogy képes lenne a "netönmagát" élőben felülírni.

5. És szex. Amit senki mástól nem kapok "értelmesen", csak az extől.

2023. nov. 9. 17:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!