Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, hol a "test határa" méretileg a nőknél?
A kérdést direkt a párkapcsolatok rovatba írtam, mert nem szexuális, meg nem divat részről érdekel, hanem kapcsolati oldalról.
Mi az a női súly-alak-zsír szentháromság, ami neked, PÁRKAPCSOLATRA, a felső határ?
Segítő példa, nekem pl. ez a kis test a max.: https://www.youtube.com/shorts/xZ-v-j6V-u4
Mert ugye sok nő ilyen kifejezéseket használ magára, hogy ducika, skinnyfat, curvy, plussize, miközben simán kövér. És csodálkozknak, hogy nem jön a bróker a fehér BMW-n.
Teljesen igazad van, hogy az úszógumit is meg izmot is jelenthet egy átlag magasságú nőnél, ha átlépi a 60 kg-ot. De nekem őszintén egyik se jön be :D Se ha ki van gyúrva, se ha ducibb. Emiatt mondok inkább 60-at. Addig vékony, feszes, formás fenék, max C-s mellek, edző lányok beleférnek. Nagy kannákért se vagyok oda.
Valahogy nem jutna eszembe igy "határokat" szabni, ha szeretek valakit 😅
Az emberek változnak, kívül belül. Egy kapcsolatnak szerves része, hogy napi szinten újra felfedezzük a partnerünket minden téren.
Hogy vagy képes lojális szeretetről meg változásról beszélni amikor még együtt se vagytok. Itt az a kérdés hogy mi jön be. Nem az hogy ha együtt vagy a szerelmeddel ehagynád-e ha megváltozik.
Én a végletekeg embere vagyok.
Vagy legyen nagy darab vagy legyen nagyon kicsi és vékony.
Nekem az átlag az unalmas.
Most egy törpe növésű nőt fűzök.
Gyerekek, szerintem nektek fogalmatok sincs, hogy néz ki egy 60 kilós nő... Én 60 kilósan S-es ruhákat hordtam. Most, 63 kilósan vagyok S/M.
De mindegy, arra hajtotok, akire akartok.
Én is 63 kiló körül vagyok (170 centihez) és S-es a méretem. Az igaz, hogy bőven akad izom os rajtam, de azért nem vagyok rettenet mód kipattintva.
Kizártnak tartom, hogy bárkinek az én testem túl vaskos/sok lenne (kivéve, ha kifejezetten a csont és bőr testre izgul, de az egy fétis, ugyanolyan, mint a BBW fétis, egy olyan pasinak se jönnék be).
74 kiló vagyok, fogyózom. Ruhaméretem 40-42, olyan 30 körüli testzsírral vagyok (izmosabb vagyok az átlagnál), alakra olyan se nem Kim Kardashian, se nem Beyoncé, Természetesen nincsen sem plasztikázott mellem, sem plasztikázott fenekem. Mivel ezek a husibb nők a szépségükből élnek, érthető okokból rengeteg penzt és időt szánnak erre. Most egy átlagos nőnek hol van erre ideje/pénze?
Nyilván én is mozgok, de ha a genetikai lottód nem a legjobb akkor maximum koplalással lehet csak vékonynak maradni. Jennifer Lopezen nem sok zsír van, mégis széles és fantasztikus gitár alakja van, irigylésre méltó. Ha lenne most időm kipattintani magam, akkor rá akarok hasonlítani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!