Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, hol a "test határa" méretileg a nőknél?
A kérdést direkt a párkapcsolatok rovatba írtam, mert nem szexuális, meg nem divat részről érdekel, hanem kapcsolati oldalról.
Mi az a női súly-alak-zsír szentháromság, ami neked, PÁRKAPCSOLATRA, a felső határ?
Segítő példa, nekem pl. ez a kis test a max.: https://www.youtube.com/shorts/xZ-v-j6V-u4
Mert ugye sok nő ilyen kifejezéseket használ magára, hogy ducika, skinnyfat, curvy, plussize, miközben simán kövér. És csodálkozknak, hogy nem jön a bróker a fehér BMW-n.
Szerintem a 25 és a 30 között van a pont jó (szubjektív véleményem). Csökkenő tendenciánál 25 alatt némi plusszt 30 felett némi minuszt javaslok.
4 és csak a 35%-osnak van melle meg a felettieknek.
Sajnos ez lenne a normal női alak.
Azért ez a kép igencsak furcsa
A 25,30 között kb nem is látszik a különbség, a 40-45-50 meg óriási különbségek vannak
#6. Nincsen benne semmi furcsa. 100 és 200 kg 1 százaléka az 1 és 2, egy közöttük a különbség. 1000 és 2000 kg 1 százaléka az 10 és 20, tíz közöttük a különbség.
Testek esetében is ez van, két kisebb közötti százalékos eltérés különbsége kisebb lesz, mint ugyan ez két nagyobb testnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!