Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet közel kerülni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet közel kerülni egy érzelmileg nagyon zárkózott, makacs férfihoz?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akinek elvileg tetszem. Érzem én is, közös ismerősök is célozgattak, de már ő is kifejezte, hogy nagyon kedvel.

De valamiért nagyon zárkózott. Nem úgy, hogy elvonul, csendben van, nem beszélget, de nagyon magas falakkal vette körbe magát, igazán nem nagyon enged közel senkit. Szerintem régóta egyedülálló, elég makacs is, szóval nem annyira egyszerű eset, azonban ha ezek mögé nézek, akkor alapvetően egy jófej, értelmes, alapvetőn jószívű embert látok, akinek valószínűleg nem volt egyszerű múltja (de ugye ezt nem tudhatom:)

Olyanok válasza érdekelne, akik hasonló típusú emberrel randiztak/jöttek össze, hogy nekik mi volt a tapasztalatuk. köszi :)

2023. nov. 6. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megmondani, főleg ennyiből.

Ha tudsz felé nyitni és lassan-lassan beszélgetni akkor nem lehet gond. Csak meg kell várni míg megnyíljon. Empátiával állj hozzá. Én magamból indulok ki

2023. nov. 6. 11:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Turelemmel. Bizalom adassal. Kitartassal.
2023. nov. 6. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem nyit feléd, te meg is szakadhatsz, akkor sem lesz semmi.

Hogy fejezi ki azt, hogy tetszel neki?? Mit mondott rólad a közös ismerőseiteknek? Nem mindegy.

2023. nov. 6. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha te nem nyitsz felé ,akkor nem lesz soha semmi.
2023. nov. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!