Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy csalódások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy csalódások ön átesett, zárkózott emberhez érzelmileg közel kerülni?

Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Nyugodtan tegezhetsz.
2020. jan. 11. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
# 1 az egyetlen helyes válasz a kérdésre
2020. jan. 11. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Idővel és türelemmel. Én is ilyen voltam, minél jobban akarta valaki, hogy megnyíljak vagy bízzak benne, annál hamarabb hajtottam el a fenébe. Az ilyen embereknek nagyon kifinomult érzékeik vannak már arra, hogy tényleg csak abban bízzanak, akikben bízhatnak, azokban is csak úgy, hogy hosszú időn keresztül konstans a bizalomra okot adó, stabil viselkedést látják tőlük. Nálam ez 3-4 hónapig zajlott. Abból legalább 10x volt olyan alkalom, mikor a másiknak kellett utánam jönnie, mert fel akartam adni és nem voltam biztos abban, hogy nem fog megint fájni, ha újra elmélyül egy ismeretség.
2020. jan. 11. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
1-es,kész vagyok! 😅🤣🤣🤣
2020. jan. 11. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
Amúgy kb amit #3 írt. Folyamatosan éreztesd vele, hogy megbízhat benned. Idővel vagy megnyílik, vagy nem. A te türelmeden múlik minden.
2020. jan. 11. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nő az illető, akkor ugyanolyannak kell lenned, mint akik a csalódásokat okozták neki.
2020. jan. 11. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Visszafogottan. Amúgy, tőle függ, hogy ő akar-e neked esélyt adni. Mert ha nem, a fejedre is állhatsz.
2020. jan. 11. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Úgy, hogy láthatóan szívesen töltöd vele az időd, és mindig elégedett vagy annyival, amennyit ő éppen nyújtani tud neked. Ne érezze mondjuk azt, hogy egy randin, mikor ő szűkszavú és távolságtartó, akkor te unod ezt a lassúságot, türelmetlen vagy és többet vártál. Meg azt se, hogy ki akarod csikarni belőle a megnyílást. Így van esély rá, hogy lassanként felenged.

Nos ez vagy őszintén és szívből fog neked menni (mert tényleg kedveled) vagy sehogy. Ha tepersz, nyomást gyakorolsz, taktikázol, azt garantáltan kiszagolja és eliszkol.

Ha pedig próbálod "beetetni", mondjuk azzal, hogy nagyon személyes dolgokat mondasz neki azzal a céllal, hogy cserébe majd ő is fog, vagy csak olyanokat mondasz neki, hogy "nekem beszélhetsz erről", "bennem megbízhatsz", akkor még a frászt is hozod rá. Majd ő eldönti, hogy mikor kiben bízhat meg miről beszélhet.

2020. jan. 11. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!