Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Ha találnak a párjuknál szebb lányt, akkor simán ráhajtanak, és simán megcsalják a párjukat. De azért a kapcsolat is kell, és dugás után úgy tesznek otthon mintha mi sem történt volna.

2023. nov. 4. 17:53
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Attól függetlenül hogy nincs felmérés, még lehet hogy így van. Hogy mérnéd fel alapból? Odamész emberekhez? "Szia megcsaltad már a párod?"

És te honnan veszed, hogy 50-50 arányban van? Vagy hogy több ilyen nő van? Mert gondolom te meg azért kardoskodsz az ellen amit mondok mert te meg ezeket akarod kihozni belőle amit most írtam.

2023. nov. 4. 18:44
 22/35 anonim ***** válasza:
56%
Én nem állítok semmit, csak nettó hülyeség belekiáltani valamit a világba, úgy hogy fingod sincs róla. De magadról afsz ezzel képet, csak gondoltam szólok.
2023. nov. 4. 18:47
 23/35 A kérdező kommentje:

Mondjuk nézzél meg egy szexpartner kereső oldalt, 20x-30x több férfi mint nő, és nem hiszem hogy az összes férfi szingliként regisztrált fel :)

Vagy ott van a rosszlányok... Ugye ott se hiszem hogy csak szingli pasik járkálnának prostikhoz :)

2023. nov. 4. 18:50
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a férfiak és nők egy része gerinctelen csúszómászó, azért. Ebben nincs több.
2023. nov. 4. 18:58
 25/35 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként statisztikai adatok szerint a férfiak könnyebben részt vesznek egy éjszakás kalandokban, mint a nők. Viszont a nők érzelmi szinten egy icipicit jobban hűtlenkednek.

A férfiak többsége a kevés, rossz szex miatt, míg a nők azért, mert el vannak hanyagolva.

Az érzelmi megcsalás súlyosabb, de a mögötte megbúvó indokok is komolyabbak, mint holmi szexhiány/szexuális eltérések.

Egyik nem se különb, de tényleg.

2023. nov. 4. 19:01
 26/35 anonim ***** válasza:

5# hát véleménye mindenkinek van attol még nem lesz igaz

Plane nem egyezünk ki vele

Se én se egyik ismerösöm se aki srác nem csalt meg senkit, csak őket de nagyon durván köztük engem is.

2023. nov. 4. 19:09
 27/35 A kérdező kommentje:

Pont előtted írja a 25ös ami nem vélemény, és 23asban én is, az sem vélemény már.

Oké. Nekem meg lány ismerőseim nem csaltak meg senkit, csak őket

2023. nov. 4. 19:13
 28/35 anonim ***** válasza:
Akkor sem szerencsés dolog általánosítani. Sokan vagyunk, sokféle élményekkel. Mindkét nemben vannak csalfák hasonló módon. A személyiséget kell látni minden esetben.
2023. nov. 4. 22:13
 29/35 anonim ***** válasza:
Érdekes a 17es hogy le van pontozva.
2023. nov. 5. 02:29
 30/35 anonim ***** válasza:

és miért több a női prostituált

miért több a női ribizli

2023. nov. 5. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!