Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért ilyenek?

Figyelt kérdés
Ha találnak a párjuknál szebb lányt, akkor simán ráhajtanak, és simán megcsalják a párjukat. De azért a kapcsolat is kell, és dugás után úgy tesznek otthon mintha mi sem történt volna.

2023. nov. 4. 17:53
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok ilyen
2023. nov. 4. 17:55
 2/35 A kérdező kommentje:
Oké. Egy csomó ilyen van ettől függetlenül.
2023. nov. 4. 17:56
 3/35 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak a férfiak ilyenek, hanem a nők is.

Szoval ami gyüjtő csoportot keresel az az EMBEREK akart lenni. A kérdésedre meg a válasz az hogy unatkoznak és vágynak az újra és ismeretlenre. Az ilyen fajtának az se elég ha tényleg a tökéletes személy a társa jó néz ki ad magára sokat keres, odaadó jó az ágyban és még sorolhatnánk. Akkor is férre fognak lépni egy kövér családos luzer akárkivel akivel a boltban ismerkedtek meg. Magyarázat nincs rá, csak ilyen gyérek és önzőek. Akik csak a saját boldogságukra koncentrálnak kerüljön az bármibe is. Ha bele olvasol ebbe az oldalba millio egy példát találsz erre, van aki azt írja hogy jól meg van a párjával. De pár havonta megcsalja mindig mással mert ez jár neki. Elmebetegek kb. ha te nem vagy ilyen örülj neki. Nem tehetsz ellenük semmit, ha szerencséd van találsz valakit aki olyan mint te és boldogok lehettek.

2023. nov. 4. 18:00
 4/35 anonim ***** válasza:
41%
Szép általánosítás.
2023. nov. 4. 18:02
 5/35 A kérdező kommentje:

Igazad van, mindkét nemnél vannak ilyenek. Mondjuk nekem az a véleményem, és szerintem ebben kiegyezhetünk, hogy ez a férfiaknál jobban megfigyelhető...mármint hogy mennek a farkuk után

2023. nov. 4. 18:08
 6/35 NTBS ***** válasza:
40%

Fordítsunk a kérdésen.

Mi lenne, ha minden nő német mondana?

2023. nov. 4. 18:08
 7/35 A kérdező kommentje:

Mi? Most a nőket hibáztatod abbam az esetben ha a egy párkapcsolatban élő férfi megcsalja a barátnőjét?

2023. nov. 4. 18:09
 8/35 anonim ***** válasza:
41%

ez általánositás. ez olyan mintha én azt mondanám hogy minden lány kirakja magát instára

ezért kéne jobban megválogasd milyen pasikkal állsz szóba.

2023. nov. 4. 18:15
 9/35 A kérdező kommentje:

Láthattad, hogy közben már korrigáltam az egyik kommentelő hatására.

Amúgy fiú vagyok, nem lány, szóval amire utalsz az utolsó mondatodban az nem talált.

2023. nov. 4. 18:19
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
a ferfiak dugjak noket, a nok pedig keretik magukat. ez van.
2023. nov. 4. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!