Vannak itt spirituális képességű férfiak?
Üdv.
Fiatal, káros szenvedélyektől mentes, lány vagyok.
Spirituális képességgel rendelkező férfit keresek tartós komoly pár kapcsolatra, 23-42 év között.
Én tisztán érző tisztán láto vagyok, illetve más egyéb képességem is van.
Azért itt keresek férfit mert eddig semelyik spiri társkeresőn nem találtam meg a számomra megfelelő férfit.
Ha úgy érzed hogy meg ismernél, írj privátban, ott elküldöm Facebook elérhetőségem…
Csak az írjon hozzászólást aki nem kioktatni vagy kötekedni akar!!! Ha valaki tudna ajánlani spirituálisoknak való társkereső oldal/oldalakat, azt megköszönném…
Pont annyi, mint spirituális képességű nő.
Ja, most megkapom, hogy kötözködöm... de hát előre láttad, nem?
Szia! Üdvözöllek! De jó látni, hogy más is köszön üdvözléssel, mint baráti bensőséges kapcsolatfelvétel. ^^
Miért szeretnél olyat, akinek "képességei" vannak?
Én évekig kerestem aktívan magamnak szerelmi kapcsolatra valót, sikertelenül, de azért szeretném megkérdezni, milyen oldalakat találtál, amik ehhez hasonlóak. Rád is írok.
Meg is ismernélek ennél jobban, de nem a te célodból, mert a leírás alapján nem vagyok megfelelő. Remélem így is írhatok! ^^
Én javaslom, ne szűkítsd le így a keresési spektrumaidat. A kor, nem, még nagyjából oké, de a képesség igazán érdemes feltétel nélkül hagyni. Van akinek az való, útjában van, és már felélesztette, van akinek teljesen más. Ő számít, a közös alkotás. Ne ebben egy aprócska valami megléte legyen egy feltétel... Szerintem! :))
Szia már vártam a kérdésed. Kezdtem kételkedni a jövőbelátás képességemben, de a látomásaim most sem csaltak.
Gondolkoztam hogy írok neked előre, de akkor még a csillagok azt mutatták hogy nem hinnél nekem. Plusz most a számisztika is azt mutatja hogy ez az alkalmas nap.
Ismerek több olyan oldalt is amilyet keresel, DE ez most számodra túl veszélyes lenne. A kárryáim azt mutatják hogy jobb ha vársz most 10-11 hónapot. Addigra fog elkészülni a spirirandi2000.hu és arra kell majd regisztrálnod.
Vagy esetleg ha bátor vsgy és nem akarsz várni, akkor manifesztálnod kell egy férfit.
A transcendens legyen a csakráddal.
Nekem más adottságokat adott az élet:)
Ha valaki ismerkedni szeretne írjon.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!