Vannak itt spirituális képességű férfiak?
Üdv.
Fiatal, káros szenvedélyektől mentes, lány vagyok.
Spirituális képességgel rendelkező férfit keresek tartós komoly pár kapcsolatra, 23-42 év között.
Én tisztán érző tisztán láto vagyok, illetve más egyéb képességem is van.
Azért itt keresek férfit mert eddig semelyik spiri társkeresőn nem találtam meg a számomra megfelelő férfit.
Ha úgy érzed hogy meg ismernél, írj privátban, ott elküldöm Facebook elérhetőségem…
Csak az írjon hozzászólást aki nem kioktatni vagy kötekedni akar!!! Ha valaki tudna ajánlani spirituálisoknak való társkereső oldal/oldalakat, azt megköszönném…
Jelen!
Egész életemben tudományos pályára készültem, tanáraim és szüleim is az egyetem irányába irányítottak. Rengeteget tanultam, két diplomát is elvégeztem, biológus lettem. Az entomológus szakmában komoly karriert futottam be, országszerte elismert szakembernek tartanak, számos szakcikk, tudományos publikáció... most írom a PhD-mat.
Imádom csinálni, imádok kutatni, rengeteg sikerem van benne, de valahogy nem kerek az egész. Az élet nem csak statisztika, és nem csak számítások, nem csak matéria.
Mióta elkezdtem tudatosabban élni és a szakmai dolgokon túl nyitottabban állni a világhoz, a kutatótársak által lenézett könyveket olvasni, azóta minden megváltozott.
A gondolataim egyre tisztábbak, a barátaim szerint sokkal kedvesebb, türelmesebb lettem, és az életem konkrétan varázslatos lett körülöttem! Olyan dolgok sikerültek, amikkel korábban sokat szenvedtem, a lányok pedig azt mondják, hogy sokat mosolygok és jó rám nézni! :)
És most októberben... a francia Pireneusokban... fantasztikus élményben volt részem. Eljött a nagy jelenés! Valóban megtapasztalhattam a kapcsolatot a földi és a földöntúli között, amire gyerekként mindig is vágytam! Friss még az élmény, de munkát és iránymutatást kaptam, és ez megerősített abban, hogy jó nyomon járok.
Privátban szívesen mesélek a személyes élményeimről, ha valakit érdekel.
31/F
Alapvetően racionális, logikus gondolkodású vagyok, de mellette van egy spirituális utam, érdeklődésem - a kettő nálam megfér, és így kiegyensúlyozottnak érzem.
FB-t nem használok, nincs.
Aki szeretne írhat. 30F BP
rumci pont ilyen/olyan
ismered talán?
rumci vagy fát vág a jicsini erdőben, vagy alszik, vagy nincs otthon
így megy ez
Én 21/F vagyok.
Exem anno azt mondta szex után, hogy "eljuttattam a nirvánába".
Ha ez nem spirituális képesség, akkor semmi.:D
Privatokat lehet küldeni;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!