Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a megnyilvanulasok ,viselkedes amiben egyertelmuen megmutatkozik ,hogy egy no feltekeny vagy irigy egy masik nore??????
Igaza van, tényleg nem tudsz helyesen írni.
Simán lehet, hogy nem irigyek rád hanem látják milyen buta vagy, vagy látják mennyire szereted a hímvesszőket és a szemedbe mondják el vagy a hátad mögött.
23
Bírlak, jó csaj lehetsz. Megnézném ahogy a cigó csaj nyalizik neked:) végre nem ők a dominánsabbak! :)
Nálunk van egy 2 méteres pszicho agresszív pasi is aki szétveri akár a lépcsőházat is. Rassziszta. Miatta már elmenekült innen egy c.család is mert tényleg pszicho a pasi, ugy rájuk verte néha az ajtót, hogy még én is féltem.
De azt a cgányq-t már a többi cigo is utálja, az is sanszos, hogy elintézik majd ők. Vagy mások.
A pasija meg annyira együgyű meg ugy általában a pasik, hogy annyira nem vágnak semmit soha a nőkről. A barátom meg egyenesen vmi röhejes cicaharcnak nézi az egészet, ha megtudná hogy a palijára mozdultam, ki se tudnám magam mosni az életben se hinné el hogy nem kell a palija es csak szórakozom vagy helyzeteket kezelek csak, meghát ez csak cicaharc.
25
Persze hogy cicaharc, de remélem te leszel a dominánsabb cicus, nem a cigó csaj! :)
Ha ok nélkül féltékeny az más, mint ha a nő tényleg egy hulladék és tapos másokon keresztül, azért zavaró az ocsmány pofája. Ez igazából nem féltékenység, hanem undor.
Az ok nélküli féltékenység ha egy pár van és a pasinak tetszik egy nő minimálisan, aztán a párja meg elkezd gonoszkodni.
Ez általában ugyanazokra jellemző. Hulladék nő gátlástalanul elszed másoktól valakit, aztán meg ok nélkül mindenkire féltékeny és gonosz. Persze megjátssza magát a párja előtt ameddig tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!