Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a megnyilvanulasok ,viselkedes amiben egyertelmuen megmutatkozik ,hogy egy no feltekeny vagy irigy egy masik nore??????
9
Vàltozó a reagálás.
Amikor pl tesom (lány) gunyolt ki a csizmám miatt a pasija előtt es kiröhögött(minden pasija előtt lejárat engem mint a sz.rt), (amugy barna bőr hímett csizmát vettem akkor ami nagyon jól néz ki), es szoval mikor megláttam 1 hét múlva hogy vett magának ő is barna bőr csizmát (holott nem is volt stílusa soha), igazábol lelkileg fáj.
Aztán nekem hatalmas dús hajam van és amikor meg lett hullámosra csinálva és szép csillogó fekete barna tincses volt az egész akkor a pasija előtt megint gúnyolt.
Azokban a helyzetekben engem senki soha nem véd meg.
Es amugy gyakorta minden pàrja utál is engem ill lenéz.
Annyi van csak megoldva hogy amugy alig találkozunk mert már messze élünk egymástól.
Amikor pl szomszed c.gánycsaj állt belém meg nyomult volna a pasimra meg a haját is átfestette olyanra mint nekem van meg mindent ugy csinál ahogy en, de senki nem foglalkozott vele akkor kezdett belém allni mindig mindennel, őt állandóan észre kellett venni ha a baratom nálam volt átkopogott, állandoan szerepelt, a végén veréssel is fenyegetett meg folyamat lequrvaz, ő ugy lett leállítva hogy látta hogy egy balhénál jön mögém pàr fèrfi kocsival azonnal mert amúgy is èpp mentünk velük valahova és olyanok akik nöket is agyonvernek ha kell. Hírük van.
Azóta előre köszön.
Es kesobb lett egy egyszeru paraszt barátja. Es most azon agyalok most akkor én rámenjek e az ő barátjára ahogy ő tette az enyémre. Vagy direkt illegjek billegjek e a pasijának.
De mèg nem alacsonyodtam le az ő szintjére de elérte azt, hogy a begyemben van.
12
Azért remélem kikezdesz a cigó csaj pasijával. Megnézném a csaj fejét amikor a pasi rád csorgatja a nyálát! :)
Az exe màr átjott hozzám hogy tetszem neki..jopasi volt az exe csak hát nem lenne gusztusom a cigany utan hozzá..
Aztan az exe megcsalta mással de ott is hagyta.
Most ez az egyszeru faék gyerek akije most van, nem ronda ugyan de az a tipik sötét siman megvezethető f.sz.
Ha kihúzza a gyufát a cigány, startolok is csak nekem meg baromi ovatosan kell mert a barátom azért nem egy kis nyikhaj "csávó", aki mellett csak úgy lehetne szórakozgatni más pasikkal.
17
Nem is kell hogy megdugjon, csak az hogy éreztesd a csajjal hogy bármikor tied a pasi ha akarod:)
10es, köszönöm, hogy megírtad ezt a kommentet, saját magadról állítottál ki bizonyítványt ismét.
Sötét vagy, mint az égbolt, az írásképed (mely szót egyébként egybe kell írni 😂😂) szörnyű..még Te vagy felháborodva, ehhez azért pofa kell 😀😀😀
19 ha nem tetszett akor egyaltalan mit keresel MÉG mindig itt ???
Ezek szerint nekem van igazam !!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!