Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem vele szépen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem vele szépen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy barátom aki pár év után szerelmes lett belém..Virágot vett,csokit,moziba akart vinni,rendesen el tervezte velem a jövőt..

Egyszer vissza utasítottam és 1hétre teljesen el tűnt,megbeszéltük a dolgokat,de újra el kezdte..

Hogy közöljem vele,hogy én sajnos egy mellet nem tudok meg maradni?

Nem k*rvaságból sem ilyesmi csak nekem ez unalmas,hogy hónapokig,évekig egy ember mellet vagyok..Lehet valaki meg ért és lehet valaki nem..Különbözőek vagyunk.😌

Válaszokat köszönöm!❤️

2023. nov. 2. 19:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szívesen.

Mondd meg neki kerek-perec, hogy nem akarsz megállapodni és szakítsd meg vele az egyoldalú barátságot, mert fogja enni a fene, hogy más megkaparintott míg ő nem és feszültséget fog okozni köztetek.

2023. nov. 2. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod neki és kész, nem kell túlgondolni
2023. nov. 2. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Felvágásnak tartom amiket írsz. Magánügy, hogy milyen életet szeretnél, nem tartozik ehhez az ügyhöz, meg sem kellett volna indokolni az elutasítás okát. Erre csak ráerősít, hogy mégegyszer kitértél rá a biztonság kedvéért, hogy te ezt megteheted. Ez jön le, bocs.
2023. nov. 2. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nezd Peti, nagyon kedves vagy, és jól érzem magam veled. De nem szeretnék jelenleg elköteleződni.

Kb így. Ha nem érti meg, az már nem a te hibád.

2023. nov. 2. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!